CustomizerGod 1.7.6.1 download

0
286
CustomizerGod 1.7.6.1 download

CustomizerGod е програма за смяна на иконите по подразбиране в Windows по един лесен и безпроблемен начин.

CustomizerGod 1.7.6.1 download 1

Има много потребители, които обичат да променят външния вид на своята операционна система, както и много други, които не харесват модерната тенденция при Windows 8 и 10 и тогава на помощ идват програми като CustomizerGod.

Чрез нея всеки потребител може по лесен и разбираем начин да промени всяка една икона на операционната си система. CustomizerGod поддържа версии на Windows от XP нагоре, включително и него.

CustomizerGod

 

Програмата не се нуждае от инсталация и се стартира директно. Интерфейсът е изключително опростен и всеки потребител, дори начинаещите могат да се справят безпроблемно при работа с програмата. Основният прозорец е разделен на две, като в лявата част са основните категории, а в дясната се осъществява техният преглед.

Ако някоя от иконите във вашия Windows не ви харесват, можете да ги замените с такива по ваш избор, дори можете да ги замените с ваши снимки. Подмяната на системни икони не е лесна работа, но с CustomizerGod това става много лесно, за секунди. Търсенето на иконките става от локалния хард диск, а ако нямате такива, можете да дръпнете някой пакет с икони от интернет. За съжаление се поддържат малко формати – jpg, ico, gif, bmp, png.

Направените промени влизат в сила веднага и могат да се видят на момента.

Лиценз: Безплатен

Download: CustomizerGod 1.7.6.1

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Portable Process Hacker 2.39.124 download