DAEMON Tools Lite 10.10.0.0811 Final download

0
1438
DAEMON Tools Lite 10.10.0.0811 Final download

С помощта на DAEMON Tools Lite всеки потребител може да създаде виртуални оптични устройства на своя компютър като CD/DVD/Blu-Ray, както и да зарежда файлове в тях, които са във вид на образи или по-известните им наименования – имиджи.

DAEMON Tools Lite 10.10.0.0811 Final download 1

Инсталацията е лесна и безпроблемна, но трябва да се внимава, защото може да инициира промени по вашата операционна ситема, както и програми от трети страни. За да сте винаги сигурни, че няма да инсталирате някоя подобна програма неволно, можете да използвате Unchecky.

Програмата поддържа голям брой имидж формáти като BIN, CUE, CCD, ISO, MDS, MDF и други. За съжаление файлове, които са създадени с Ultra ISO, Magic ISO и Power ISO не могат да бъдат отворени с DAEMON Tools Lite и потребителите ще трябва да се обърнат към еквивалентен продукт или към ултра версията DAEMON Tools Ultra.

DAEMON Tools Lite

Със самото стартиране, програмата резидира в системния трей и не пречи по никакъв начин, нито пък се натрапва. Цъкайки с десен бутон върху нейната икона, потрбителят може да достъпи множество опции като зареждане на образ/имидж, тип емулация, отваряне на настройки, създаване на допълнителен виртуален драйв, отваряне на основния прозорец и други. Важно е да се отбележи, че за повечето операции не е необходимо отварянето на основния прозорец, което прави програмата изключително удобна и лесна за използване.

Lite версията поддържа създаването на до 4 виртуални оптични устройства, които са достатъчни за средностатистическия потребител. Дава възможност за създаване на ISO, MDF, MDS иMDX файлове от всякакви CD, DVD и Blu-Ray медии, като по този начин ви помага да запазите вашите ценни дискове.

Прочетете още:  Portable XYplorer 20.60.0000 Final download - файлов мениджър

DAEMON Tools Lite е лека и лесна за използване програма, която впечатлява с възможностите си и разширените си настройки. Зареждането и изваждането на имиджи с един клик я прави подходяща за всеки един потребител, а с разширените си функци ще задоволи и всеки един професионалист. Тези, които търся подобна алтернатива, могат да погледнат Virtual CloneDrive.

Промени спрямо миналата версия:

What’s new:Mount and add BIN, DAA and WIM files to Images
Mount FLAC, WAV and APE tracks
Choose the folders to share with Ultra
Bugs fixed:Minor bugs

Лиценз: Ad-Supported

Download: DAEMON Tools Lite 10.10.0.0811 Final

5/5 (1 Review)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments