Deep Freeze Enterprise 8.36.220.5214 download

0
47
Deep Freeze Standard  / Server / Server Enterprise 8.53.020.5458 Final download

Deep Freeze Enterprise е софтуер, който може да се използва за „замразяване“ на текущата конфигурация на компютъра и при нанасяне на промени да се чувствате в безопасност.

Deep Freeze Enterprise 8.36.220.5214 download 1

При рестарт всички промени, които сте нанесли се заличават и компютърът се връща във вида, в който е бил преди нанасянето на промените.

Инсталацията е бърза и безпроблемна, а на самия ѝ край ще бъдете попитани за Customization Code, който ще криптира напълно Enterprise Console, Configuration Administrator, Workstation Installation файловете, системата One Time Password Generation System и Deep Freeze Command Line Control. Ако забравите този код, не можете да го възстановите по никакъв начин, така че трябва да внимавате.

Enterprise версията на Deep Freeze е насочена към управлението на големи съвкупности от компютри, като предлага решение за централизирано управление. Configuration Administrator пък ви дава възможност да управлявате множество станции по едно и също време.

Deep Freeze Enterprise

 

За да поемете контрол над отдалечена машина, първо трябва да създадете workstation module и да го разположите на машината, която искате. След това вече можете да избирате кои дялове да бъдат предпазвани, да определяте размера на ThawSpace, което представлява виртуален дял, където да се съхраняват файлове, програми и да се запазват промени, които ще остават след рестарт, дали да замразява външни носители като USB флашки и хард дискове, да насрочите гасене или рестартиране на съответната машина, а също така и да отменяте тези събития. Command line опциите могат да бъдат забранени, както и часовникът, за да се предотврати потребителска намеса.

Можете да събуждате компютъра (Wake-On-LAN), а чрез Deep Freeze Enterprise console да изпращате съобщения към конкретна машина. Има и режим maintenance, в който програмата може да инсталира Windows ъпдейти и понеже се намира в този режим, да ги прилага.

Прочетете още:  Portable Windows Repair 2018 (4.4.6) Final download - поправяне на грешки при Windows

Deep Freeze Enterprise е добро решение за бизнеса, в случаите, когато трябва да се управляват голям брой компютри. Чрез своеобразното „замразяване“ се запазва текущото им състояние и по този начин се пестят пари и има нужда от много по-малко техническа намеса. Ако се направят промени, които са нежелани, то лесно компютрите могат да бъдат върнати към предишното им състояние, само с един обикновен рестарт. Останалите версии на програмата Standart, Server и Server Enterprise могат да бъдат намерени тук.

Промени спрямо миналата версия:

Resolved an issue where workstations did not exit maintenance period. This behavior occurred randomly and in an inconsistent manner.
Resolved an issue where a Deep Freeze workstation was trying to auto-activate license every 30 seconds when network connection was unavailable.
Resolved an issue where a workstation was showing 100% CPU usage after upgrading Deep Freeze.

Лиценз: Trial

Download: Deep Freeze Enterprise 8.36.220.5214

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments