Destroy Windows 10 Spying (DWS) 1.0.2.0 Final download

0
1686
Destroy Windows 10 Spying (DWS) 1.0.2.0 Final download

Destroy Windows 10 Spying е малък и безплатен софтуер, с който можете да спрете подслушването и проследяването в Windows 10 или така наречената „телеметрия“. Програмата предлага още много полезни възможности като спиране на Windows Update, спиране на Cortana, премахване на различни вградени приложения и още много други.

Destroy Windows 10 Spying (DWS) 1.0.2.0 Final download 1Проследяващите действия на Windows 10, така наречената „телеметрия“, притеснява множество потребители, които не са съгласни с това поведение на операционната система. Много от тях търсят начини, за да се защитят, като пробват най-различни начини и инструменти, но крайният резултат е със съмнителен ефект. Един добър инструмент, който се справя абсолютно безпроблемно с телеметрията и всякакви проследяващи функции е Destroy Windows 10 Spying.

Програмата е portable (портъбъл), което означава, че не се нуждае от инсталация и се стартира просто с дабъл клик. Така тя може винаги да бъде с вас на флашка или друг външен носител. Допълнителен плюс е, че не оставя никакви следи по операционната система, в която е стартирана, нито пък прави някакви промени по регистъра.

Destroy Windows 10 Spying

 

След като Destroy Windows 10 Spying бъде стартиран, ви остава само да натиснете един бутон и да оставите програмата да си върши работата и да спира процеси, които са свързани с проследяването. След като приключи ви се предоставя лог с всички действия извършени от приложението, за да могат потребителите, които са заинтересовани да ги прегледат.

Освен функциите по премахване на телеметрията Destroy Windows 10 Spying предлага и премахване на някои нейтив програми, които не могат да бъдат премахвани по подразбиране като новини, време, спорт, играта на карти Solitaire, облачната услуга OneDrive, електронна поща, календар, Builder 3D, XBOX и други. Само трябва да изберете кое приложение искате да премахнете и Destroy Windows 10 Spying ще свърши работата автоматично.

Destroy Windows 10 Spying

 

Прочетете още:  Portable Update 2.5.1 download

Допълнително Destroy Windows 10 Spying предлага преглед и изчистване на hosts файла и достъп до някои privacy настройки директно от програмата, премахване на проследяващите ъпдейти в Windows 7/8/8.1, блокиране на IP адреси на Microsoft и други.

Промени спрямо миналата версия:
Fix DWS stopped working

Лиценз: Безплатен

Download: Destroy Windows 10 Spying 1.0.2.0 Final

0/5 (0 Reviews)