Display Driver Uninstaller (DDU) 18.0.2.2 Final download – ънинсталиране на драйвъри за видео карти

0
1097
Display Driver Uninstaller (DDU) 18.0.1.1 Final download - ънинсталиране на драйвъри за видео карти

Display Driver Uninstaller е софтуер, с който бързо и лесно могат да се ънинсталират драйвъри за видео карти на Nvidia, AMD и Intel.

Display Driver Uninstaller (DDU) 18.0.2.2 Final download - ънинсталиране на драйвъри за видео карти 1

Display Driver Uninstaller е софтуер, който предоставя възможност за ънинсталация на видео драйвъри по един много бърз, лесен и ефективен начин.

Програмата е portable, което означава, че не се нуждае от инсталация. Така тя не оставя никакви следи в регистрите на Windows и може да е винаги с вас на всякакъв външен носител. Трябва само да разархивирате и да стартирате, нищо повече.

Интерфейсът на Display Driver Uninstaller е семпъл и приятен, като не предоставя много опции, които да объркват потребителите. Това прави задачата по ънинсталиране на видео драйвъри за видео карти много лесно за всякакъв тип потребители, от начинаещи до напреднали.

Display Driver Uninstaller

Всичко необходимо за потребителите е поместено в основния прозорец на програмата. На първо място се дава информация за операционната система, на която е стартиран Display Driver Uninstaller, за потребители, които евентуално може да не знаят.

За да се започне работа с програмата, първо трябва да се избере марката на видео картата – Nvidia, AMD или Intel, след което може да се избира между три опции на ънинсталация на видео драйвърите, според нуждите. Може да се зададе драйвърите да се ънинсталират и Windows да се рестартира, да се ънинсталират и да не се рестартира, както и да се зададе гасене на машината след ънинсталацията на видео драйвърите.

За всяка една от извършените задачи Display Driver Uninstaller прави детайлен лог, където потребителите могат да разгледат в подробности всички извършени действия до момента и за него също е намерено място в основния прозорец на софтуера. Пак от там може и да се избере език, като се предлага и български.

Прочетете още:  Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0 download

Ако все пак някой има нужда от повече опции, може да се достъпи съответното меню, където могат да се намерят настройки по поведението на програмата, както и опции, които са тясно свързани с различните модели видео карти.

Display Driver Uninstaller е софтуер, който позволява ънинсталиране на драйвъри за видео карти по един много лесен и бърз начин. Работи бързо и не изисква големи компютърни ресурси.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

-Rewrite the service removal order and functions.
-Added a new „hardware ID“ for Nvidia USB-C removal.
-Fixed a typo on one of the existing ID for Nvidia USB-C.
-Nvidia USB Type-C additional registry removal.
-Set the removal of AMDKMPFD to false by default.
-Additional AMD services removal. (AODDriver)
-Russian.xml update

[collapse]

Лиценз: Безплатен

Download: Display Driver Uninstaller 18.0.2.2 Final

5/5 (1 Review)