Driver Magician Lite 4.91 download – инсталиране на драйвъри

0
1009
Driver Magician Lite 4.80 download - инсталиране на драйвъри

Driver Magician Lite е софтуер, който се грижи за намирането на точни драйвъри за всякакъв хардуер, както и те да бъдат инсталирани, бекъпнати или ънинсталирани.

Driver Magician Lite 4.91 download - инсталиране на драйвъри 1

Много потребители изпитват затруднения да търсят драйвъри за своя хардуер, а други просто не обичат. Обикновено това отнема много прекарано в интернет, за да се намери всичко необходимо, а често трябват и знания, които повечето хора не притежават.

В такъв случай напомощ идват професионални програми като Driver Magician, която ще се погрижи за намирането на драйвъри за всякакъв хардуер и то по един много лесен начин. Предлага се стандартна версия, която е платена и версия Lite, която е безплатна за използване. Това е Lite версията, която е безплатна.

Driver Magician Lite

Интерфейсът е много добре организиран и е приятен. Вляво са разположени предлаганите опции, а вдясно се виждат устройствата намерени на компютъра, като се дава детайлна информация за тях. На първо време може да се направи бекъп на текущите драйвъри, за да се подсигури алтернатива при проблеми.

Ако при инсталацията на драйвърите се случи нещо непредвидено или изскочи някакъв проблем, Driver Magician дава възможност за възстановяване от бекъп, който отнема няколко минути и връща системата в предишното ѝ състояние. Друго полезно приложение на подобен бекъп е при преинсталация на операционната система на същата машина, от който след това лесно могат да бъдат инсталирани всички драйвъри.

Опциите при бекъпа са няколко, като програмата дава възможност за избор дали драйвърите да бъдат бекъпнати в zip архив, в саморазархивиращ се архив или под формата на инсталатор, където всичко става автоматично, само файлът трябва да бъде стартиран.

Прочетете още:  Windows Repair 2018 (4.4.6) Final download - поправяне на грешки при Windows

За ъпдейт или инсталация на драйвърите ще се наложи връзка с интернет, където Driver Magician проверява за възможните варианти, като издирва най-добрите и нови драйвъри за съответните устройства. Списъкът с намерените резултати се появява вдясно, а на потребителя му остава само да избере дали да ги свали и инсталира.

Освен възможността за намиране на драйвър за неразпознати устройства, бекъп и ъпдейт, програмата предлага и опция за ънинсталиране на драйвъри.

Driver Magician върши своята работа чудесно и е много полезен софтуер за всеки един потребител, който използва Windows и не знае как или просто не иска да се занимава с инсталиране на драйвъри.

Програмата има и портъбъл (portable) версия, която не се нуждае от инсталация Driver Magician portable.

Промени спрямо миналата версия:
Support Windows 10

Download: Driver Magician Lite 4.91

0/5 (0 Reviews)