Dual Monitor Tools 2.3.0.0 download

0
69
Dual Monitor Tools 2.3.0.0 download

Dual Monitor Tools е софтуер за Windows и е насочен към потребители, които имат два или повече монитора.

Dual Monitor Tools

Всичките инструменти в Dual Monitor Tools са с отворен код и абсолютно безплатни, като в същото време са независими един от друг и по този начин можете да инсталирате само това, което ви е необходимо. Веднага след инсталацията софтуерът се установява минимизиран в системния трей, като менютата са лесно достъпни чрез десен бутон върху неговата икона.

Този софтуер дава възможност за съдаване на персонални клавишни комбинации, които позволяват различни дейности, като например задаване на граница за заключване на курсора на мишката в определен екран, контролирането на курсора из екраните и още.

Dual Monitor Tools дава възможност на потребителя напълно да контролира различни прозорци и тяхната позиция, да превключва фокуса, да завърта екраните, да извиква конкретен десктоп, да премества прозорци от един екран в друг.

Интересна функция е възможността за стартиране на програми чрез така наречената magic word, като могат да се къстъмизират и импортват нови, като се асоциират с различни типове изпълними файлове като .exe, bat, com и др. Дава се и възможност за записване на екрана и направата на скрийншоти на указан предварително монитор.

Допълнително се предлага мениджър за тапети, наречен Dual Wallpaper, който може да разпъва тапети в границите на двата монитора едновременно или настройването на различен тапет на всеки монитор поотделно.

Dual Monitor Tools е софтуер, който е насочен към потребителите, които използват повече от един монитор. С полезните си инструменти и изключителна простота на работата, той представлява много полезен продукт.

Прочетете още:  IObit Smart Defrag 6.2.0.138 Final download - дефрагментиране хард диск, HDD

Лиценз: Безплатен/GPLV3 Промени спрямо миналата версия:

SwapScreen fix for when swapping top 2 windows
WallpaperChanger makes sure correct wallpaper mode used if using smooth changes
Cursor fix for cursor not sticky after Ctrl-Alt-Del

Download: Dual Monitor Tools 2.3.0.0

0/5 (0 Reviews)