GPU-Z 2.27.0 Final installer/portable download

0
959
GPU-Z 2.18.0 Final installer/portable download

GPU-Z е малък и удобен софтуер, който дава информация за вашата видео карта и датчиците ѝ, като позволява да се наблюдават температурите, напреженията, заетата видео RAM, лог файлове и други полезни за един потребител неща.

GPU-Z 2.27.0 Final installer/portable download 1

Разработчикът е предвидил програмата да може да се инсталира, но да може и да се стартира като portable (портъбъл) версия, което дава удобство, защото просто можете да копирата папката или архива с GPU-Z върху флашка или външен носител и да го стартирате където и да е, а и по този начин не модифицира регистрите на Windows и не оставя следи.

Когато стартирате програмата, там ще намерите информация за вашата видео карта, като модел, ревизия, технология, нанометри, честота на работа, версията на BIOS на платката, ID, поддържана версия DirectX, шейдъри, pixel и texture fillrate, версия на драйвъра, вид на паметта и нейния размер и много други детайли. GPU-Z предлага поддръжка и за OpenCL, CUDA, PhysX и DirectCompute, като ако имате повече от една карта, която е свързана към компютъра ви, то можете да разгледате всички тези неща в детайли, за всяка една карта поотделно.

GPU-Z

Чрез GPU-Z също можете да видите температурите на вашата видео карта, оборотите на вентилаторите, заедно с VDDC (волтажите на паметта), използвана памет, натовареност на контролера на паметта и др. Програмата дава възможност да се скрие всеки един от сензорите по ваше усмотрение или пък да зададете някой от сензорите да се вижда в тайтъла на програмата или пък наблюдаването на най-ниската, най-високата или средната стойност на някой от сензорите, като по този начин можете да организирате външния вид и функциите според вашите очаквания.

Прочетете още:  Deep Freeze Standard / Server / Server Enterprise 8.53.020.5458 Final download

На потребителя също така се дава възможност да настрои през колко време да се обновява информацията на отчитане, като отчитането продължава дори и като програмата е минимизирана, като това също може да се настрои и да се включи или изключи по желание. Като допълненине може цялата информация, която ви е нужна да пъде запазена в обикновен текстови файл за по-нататъшно детайлно разглеждане или споделяне с трети лица.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Added support for AMD Radeon Pro Vega 48, FirePro A300
  • Added support for NVIDIA GeForce GTX 1660 Super, GTX 1650 Super, GTX 1650 Max-Q, GeForce 945A, Tesla V100-SXM2-16GB, Tesla P4, Tesla K8
  • Advanced Tab now shows PCI bus location of the device
  • Fixed crash on very old CPUs due to missing SSE instructions
  • Fixed EVGA ICX fan speeds not reported on GeForce 20
  • Fixed sensors showing all „0“ on some AMD CrossFire setups
  • Improved default clock reporting on NVIDIA, even with no driver installed
  • Fixed wrong memory clock reported on NVIDIA when two cards with different memory types installed

[collapse]

Лиценз: Безплатен

Download: GPU-Z 2.27.0 Final

Download:GPU-Z 2.27.0portable Final

0/5 (0 Reviews)