GPU-Z 2.25.0 Final installer/portable download

0
874
GPU-Z 2.18.0 Final installer/portable download

GPU-Z е малък и удобен софтуер, който дава информация за вашата видео карта и датчиците ѝ, като позволява да се наблюдават температурите, напреженията, заетата видео RAM, лог файлове и други полезни за един потребител неща.

GPU-Z 2.25.0 Final installer/portable download 1

Разработчикът е предвидил програмата да може да се инсталира, но да може и да се стартира като portable (портъбъл) версия, което дава удобство, защото просто можете да копирата папката или архива с GPU-Z върху флашка или външен носител и да го стартирате където и да е, а и по този начин не модифицира регистрите на Windows и не оставя следи.

Когато стартирате програмата, там ще намерите информация за вашата видео карта, като модел, ревизия, технология, нанометри, честота на работа, версията на BIOS на платката, ID, поддържана версия DirectX, шейдъри, pixel и texture fillrate, версия на драйвъра, вид на паметта и нейния размер и много други детайли. GPU-Z предлага поддръжка и за OpenCL, CUDA, PhysX и DirectCompute, като ако имате повече от една карта, която е свързана към компютъра ви, то можете да разгледате всички тези неща в детайли, за всяка една карта поотделно.

GPU-Z

Чрез GPU-Z също можете да видите температурите на вашата видео карта, оборотите на вентилаторите, заедно с VDDC (волтажите на паметта), използвана памет, натовареност на контролера на паметта и др. Програмата дава възможност да се скрие всеки един от сензорите по ваше усмотрение или пък да зададете някой от сензорите да се вижда в тайтъла на програмата или пък наблюдаването на най-ниската, най-високата или средната стойност на някой от сензорите, като по този начин можете да организирате външния вид и функциите според вашите очаквания.

Прочетете още:  AIDA64 Extreme Edition 6.00.5100 Final download - инициализиране хардуер

На потребителя също така се дава възможност да настрои през колко време да се обновява информацията на отчитане, като отчитането продължава дори и като програмата е минимизирана, като това също може да се настрои и да се включи или изключи по желание. Като допълненине може цялата информация, която ви е нужна да пъде запазена в обикновен текстови файл за по-нататъшно детайлно разглеждане или споделяне с трети лица.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
 • First tab now shows support status for Vulkan, DirectX Raytracing, OpenGL & DirectML
 • Fixed bluescreen in QEMU/KVM virtual machine caused by MSR register access
 • Improved clock speed reporting for AMD Navi
 • Advanced tab now shows Base, Game and Boost clock on Navi
 • Added workaround for stuck fan speeds when fan-stop is active on AMD
 • Added workaround for 65535 RPM fan speed reported on Navi
 • When BIOS upload is finished show „Finished“
 • Added support for NVIDIA Quadro P2200, Quadro RTX 4000 Mobile, Quadro T1000 Mobile
 • Added support for AMD Radeon Pro WX 3200, Barco MXRT 7600, 780E Graphics, HD 8330E
 • Added support for Intel Ice Lake
  [collapse]

Лиценз: Безплатен

Download: GPU-Z 2.25.0 Final

Download:GPU-Z 2.25.0 portable Final

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук