Hamachi 2.2.0.627 Final download

0
1089
Hamachi 2.2.0.627 Final download

Hamachi е софтуер, който ви дава възможност да изградите виртуална частна мрежа (VPN) с ваши приятели или колеги за минути, която ще е предпазена с шифроващи механизми.

Hamachi 2.2.0.627 Final download 1

Интерфейсът е изчистен и потребителят може лесно да се ориентира. За да започнете да използвате Hamachi, само трябва да натиснеге power бутона, който се намира в горната част на интерфейса, а програмата започва да се грижи за всички задачи, които са необходими за изграждане на връзката. Раздава ви интернет адрес (IP), като ви дава възможност да се присъедините към мрежа или да създадете такава.

Ако вие сте създали връзката, можете да банвате потребители от нея, можете да си чатите с останалите участници и по този начин да сте сигурни, че към нея са се присъединили само хората, които искате вие. Създадената мрежа може да се използва за мултиплейър по LAN, която е и главната функция, заради която много потребители я използват

Hamachi

Програмата е изключително лека, не натоварва компютъра и се работи много лесно с нея. Грижи се за абсолютно всичко, а на вас остава да цъкнете няколко пъти с мишката, за да се случат нещата. Тя е точното приложение за потребители, които искат да играят по мрежата, да чатят с приятели, да шерват файлове и пр. Предлага се за Windows, Linux и Mac OS X.

Свободната версия поизволява мрежа само с пет участника.

Промени спрямо миналата версия:
This release contains various improvements to the Hamachi client.

Лиценз: Ad-Supported

Download: Hamachi 2.2.0.627 Windows Final

Download: Hamachi 2.2.0.627 Linux Final

Download: Hamachi 2.2.0.627 Mac OS X Final

Прочетете още:  Futuremark PCMark 10 10 v.1.1.1739 Final download
0/5 (0 Reviews)