I Don’t Want Windows 10 v.4.0 download

0
925
I Don't Want Windows 10 v.4.0 download

Много хора искат да махнат иконата за ъпгрейд към Windows 10 в таск бара, но нямат представа как. I Don’t Want Windows 10 ще направи това лесно и без усилие.

I Don't Want Windows 10 v.4.0 download 1

Много потребители не са доволни от насилствената кампания на Microsoft да накарат всички да преминат към Windows 10. Поради една или друга причина те не искат да преминат към по-новата операционна система и искат да премахнат всичко, което постоянно им припомня, че трябва да направят ъпгрейд, който те не желаят.

Един от начините от Редмънд да накарат своите потребители да мигрират към Windows 10 е с една икона, която се появява в таск бара с логото на Windows, а при цъкане върху нея потребителят бива приканван да ъпгрейдне и има и линк с повече подробности.

Това, което прави всъщност I Don’t Want Windows 10 е да премахне изпълнимият файл, който отговаря за тази икона, а именно GWX.exe и деактивирането на ъпдейта KB3035583.

 

I Don't Want Windows

 

С инструмента се работи изключително лесно, като дори не се нуждае от инсталация, защото е portable, което е много удобно в редица случаи. След като бъде стартиран, от потребителя се изисква само да натисне бутона, че е съгласен и програмата се заема със задачата си. Преди да натисне, че е съгласен потребителят бива предупреден, че това е инструмент, който не е създаден от Microsoft и този начин на премахване на дразнещата за много потребители икона не е официален.

Разработчикът също така предупреждава, че не е отговорен за щети върху операционната система, които инструментът би могъл да нанесе. Разбира се, инструментът работи абсолютно безпроблемно и подобни предупрежденя са повече като изискване и подсигуряване.

Прочетете още:  Windows Media Creation Tool 14393.0 download

Задачата по деактивирането на ъпдейта и премахването на иконата бива свършена много бързо. Ако инструментът бъде пуснат на компютър, при който няма такава икона и липсва ъпдейтът KB3035583, то тогава той съобщава, че не са намерени търсените цели и дава инструкции как за в бъдеще да избегнете срещата с GWX.exe и така известната икона в таск бара, която носи със себе си.

Предлага се и режим за напреднали, който обаче по никакъв начин не променя процеса по премахването, а просто дава повече информация за процеса в детайли за потребители, които се интересуват какво точно се случва.

I Don’t Want Windows 10 е много полезен и изключително малък инструмент, който свършва работата по премахването на иконата, която приканва за ъпгрейд към Windows 10 по бърз начин, абсолютно безпроблемно. Трябва да се има предвид, че с някои от следващите ъпдейти GWX.exe и неговата икона могат да се върнат и тогава ще трябва програмата да бъде пусната отново.

Промени спрямо миналата версия:

This update adds a warning prompt after update uninstallation that instructs the user how to hide the offending Windows Update.

Лиценз: Безплатен

Download: I Don’t Want Windows 10 v.4.0

0/5 (0 Reviews)