Keep Out 1.0.6 download

0
56
Keep Out 1.0.6 download


Keep Out е бърза и малка програма, която ще ви помогне да защитите файлове или папки от неоторизиран достъп, като ги защитите с парола.

Инсталацията преминава бързо и безпроблемно. След като програмата се стартира, ви посреща интерфейс, който е изключително опростен. Ще бъдете приканени да внесете парола, за да достъпите системата, като паролата по подразбиране е 1234. След като я въведете, първото нещо, което трябва да направите е да внесете ваша парола, която да е по-сложна. За тази цел трябва да се натисне бутонът с изобразен въпросителен знак на него.

След внасянето на новата парола, може да започне работата с Keep Out. Просто трябва да се избере папка, която искате да криптирате. Посочвате папката и остава само да криптирате съдържанието ѝ с просто натискане на бутона със заключения катинар. Имайте предвид, че папката ще изчезне и няма да е видима повече.

След това, когато поискате да имате достъп до папката, да изтриете или добавите файлове, от падащия панел избирате желаната папка и натискате бутона с отключения катинар и папката отново ще стане видима и ще можете да я достъпвате.

Keep Out използва двойна защита – не само слага парола на папката и я скрива, а криптира и съдържанието ѝ. При неоторизиран опит за достъп се изисква паролата, която сте въвели и се дават три опита, след което програмата се изключва. Това изключва възможността паролата да се разбие с bruteforce метод.

Трябва да се има предвид, че безплатната версия има граничение до четири папки, които не могат да са по-големи от сто мегабайта.

Прочетете още:  Windows Privacy Tweaker 3.0.2 download

Промени спрямо миналата версия:

– We have updated the app to feature a custom font set.

Лиценз: Trial

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Download: Keep Out 1.0.6 Maxim Sarandev

0/5 (0 Reviews)