Microsoft Outlook 2016 16.0.6741.2048 download

0
952
Майкрософт все още работят по проблема със синхронизацията в Outlook

Microsoft Outlook е известен имейл клиент, който може да се интегрира с различни електронни пощи, да изпращате и получавате електронни писма.

Microsoft Outlook 2016 16.0.6741.2048 download 1

Освен основните функции, които предлагат стандартните имейл клиенти, Microsoft Outlook предлага и много инструменти, които помагат за организирането на различни задачи, адресна книга, календар и други полезни функции.

Интерфейсът е семпъл и модерен, като менютата са решени в рибон стил, където концептуално са свързани различни функции, както това се случва и в новите версии на Microsoft Office.

Приложението може автоматично да проверява за настройките на мейл сървъра, към която е пощата. Има възможност за използването на няколко акаунта едновременно, които могат да използват различни протоколи като POP3, Exchange или IMAP.

Получените писма са подредени в списък и лесно могат да бъдат организирани по дата или заглавие на имейла. Могат да бъдат създавани различни правила, според които писмата могат да бъдат изпращани в различни папки.

Microsoft Outlook

 

Могат да се използват различни филтри за junk и phishing имейлите, които се получават във входящата кутия и да бъдат изпращани автоматично в junk папката. Могат да се прилагат и филтри, които конкретизират типа на електронното писмо, като за четене само на новите писма например или пък само на непрочетените и пр.

Рибон менюто дава възможност за извършване на няколко дейности спрямо обект чрез Quick Steps опцията. Органайзерът (Calendar), който също лесно може да бъде достъпен, предлага организирането на задачите и работния ден по един лесен и разбираем начин. Могат да бъдат насрочвани срещи като се изпращат покани на различни контакти, а те дори могат да ги потвърждават. Задачите могат да бъдат преглеждани, редактирани, пренасочвани, изтривани, организирани, като се дава и информация за времето в градуси и стилизирани икони.

Microsoft Outlook

 

Прочетете още:  Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download

Calendar предлага смяна на изгледа, адресна книга, да се създават различни контактни групи и списъци за дистрибуция и още.

В настройките на Microsoft Outlook се виждат много полезни функции, които могат да бъдат настроени според желанието на потребителя, като показване на мини туулбара при избор на обект, включване и изключване на Live Preview, определяне на приложението за програма по подразбиране, настройване на формата по подразбиране при писане на имейл – HTML, Rich Text, Plain Text, включване и изключване на проверката на правописа, включване на различни нотификации при събития, смяна на езика, персонализиране на туулбара и още много.

Лиценз: Trial

Download: Microsoft Outlook 2016 16.0.6741.2048

0/5 (0 Reviews)