Microsoft SharePoint Server 2016 Preview download

0
110
Microsoft SharePoint Server 2016 Preview download

Microsoft SharePoint Server е приложение, с чиято помощ можете лесно и бързо да споделяте файлове в рамките на една компания.

Microsoft SharePoint Server 2016 Preview download 1

Предоставя множество слуги в една, като обединява модули като intranet, extranet, content management, document management, personal cloud, enterprise social networking, enterprise search, business intelligence, workflow management, web content management.

Това, което е в плюс е, че като краен продукт обикновеният потребител получава един лесен интерфейс, който може да се достъпи от всеки един браузър като Mozilla Firefox, Pale Moon, Opera и пр.

Всеки един потребител от компанията има страница, където да сподели информация за себе си, а другите служители могат да се информират в неговия профил за информация за него, за любими линкове, проекти и интереси. Разполага с контекстно търсене, чрез което лесно могат да се намират различни документи, хора и линкове.

Microsoft SharePoint Server

 

Осъществена е тясна интеграция с Office Suite, което дава възможност различните файлове да бъдат отваряни директно на сървъра, да се правят промени, както и след това да се запазват. Може повече от един потребител да правят промени по едно и също време в един файл или презентация и да запазват промените независимо един от друг, като могат да виждат промените, кото са направени от другия участващ в редактирането.

За разработчици са предвидени полезни темплейти и различни уеб технологии, които да спомогнат за създаването на приложения и сайтове. Предлага се централизирано управление от администраторска страна, с възможност за създаване на полисита (policies), в съответствие с изискванията и нуждите за достъп при различни проекти от трети лица и служители, като може да се определят за точно определени потребители в системата.

Прочетете още:  Windows Activation Key Viewer 1.1 download

Лиценз: Trial

Download: Microsoft SharePoint Server 2016 Preview

0/5 (0 Reviews)