My Desktop 2015.12 download

0
49
My Desktop 2015.12 download

Докато Windows дава някакви базови възможности за промяна на изгледа по ваш вкус, то все пак ще трябва да се ровите в най-различни менюта и инструменти. В същото време My Desktop ви позволява лесно да направите това.

My Desktop 2015.12 download 1

Полезен софтуер, който дава възможност за всякакъв тип настройки и промяна на вашата работна среда.

Приложението идва с множество настройки за изгледа на иконите, логин екрана и уолпейпъра, а също така може да прави и скрийншоти на зададен от вас регион или на целия десктоп.

Някои потребители могат да решат, че интерфейсът не изглежда добре, защото се използват различни видове икони в различни размери и повече от един шрифт. Ако пренебрегнем този факт, менюто ви предоставя бърза възможност към множество различни функции.

My Desktop

 

Работата с интерфейса е интуитивна и лесна, което означава, че дори и начинаещи потребители могат лесно да работят с нея. Програмата също така има бързи връзки към множество полезни основни програми и менюта в Windows. Само с един клик можете да достъпите управление на захранването, опции на папките, контролния панел, интернет връзките, свойства на системата, безопасно премахване на хардуер и др. Също така има опции за бързо рестартиране, хибернация, заключване или заспиване на компютъра.

My Desktop е една полезна програма за Windows, която ви помага в това как да изглежда вашият десктоп и работна среда и ви помага в работата с множеството си бързи връзки.

Промени спрямо миналата версия:

Added : „Support Us!“
Added :“ More Software“ (Link to Download another FCorp Software)

Лиценз: Безплатен

Download: My Desktop 2015.12

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Windows Repair 2018 (4.4.6) Final download - поправяне на грешки при Windows
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments