O&O SafeErase 14.6 Build 586 Final download – перманентно изтриване на файлове

0
1007
O&O SafeErase 14.1 Build 407 Final download - перманентно изтриване на файлове

O&O SafeErase Professional е софтуерен продукт, който позволява на потребителите да изтрият файлове по сигурен начин, като възстановяването им след това е невъзможно, дори и с професионален софтуер създаден за тази цел.

O&O SafeErase 14.6 Build 586 Final download - перманентно изтриване на файлове 1

Програмата предлага интуитивен интерфейс, благодарение на който всеки потребител може да се ориентира безпроблемно. В основния прозорец се намират всички най-важни функции, наедин клик разстояние. Първата, която прави впечатление е сканиране за уязвими файлове, които биха имали връзка с вашата сигурност или съдържат данни, кото сте въвеждали и могат да бъдат компрометирани, като история в интернет браузърите, временни папки и файлове, изтрити файлове и директори, които все пак могат да бъдат възстановени и по този начин откраднати, шорткъти на скоро използвани документи. Анализът става изключително бързо, като ви се предоставя детайлна информация и възможност да изчистите проблемите, а също така да запазите репорта във вид на HTML.

По-надолу в главния прозорец забелязваме основната функция на програмата за изтриване на файлове. Има няколко възможности като:

– SafeErase Files and Folders, където можете да изтриете завинаги определени файлове и папки.

– SafeErase hard disks/partitions, където можете да изтриете цели хард дискове и дялове.

– SafeErase Internet Files, която опция изтрива кеша, запаметени пароли, фил форми, история, куукита, буукмаркове и др. от браузъри като Internet Explorer, Mozilla Firefox или Google Chrome.

O&O SafeErase

– SafeErase Free Space за изтриване на файлове, които са били изтрити някога, но са все още видими за специализиран софтуер и могат да бъдат възстановени.

– SafeErase entire Computer ще изтрие абсолютно всички проблемни файлове на вашия компютър.

– SafeErase Windows and Program Files изтрива временни Windows и program Files файлове, например Recycle Bin файлове.

Прочетете още:  WhoCrashed Free Home Edition 5.54 Build 554.30509 download

Трябва да се упомене, че всички тези опции изтриват данните завинаги, без възможност за по-нататъшно възстановяване, така че потребителите трябва да внимават. O&O SafeErase Professional използва шест различни мощни алгоритъма за изтриване, като презаписва файловете, които искате да изтриете с различна информация и нули, така че никога повече да не може да бъде възстановена.

Отделно програмата дава възможност за изтриване на FTP информация, kernel dump файлове, куукита запазени от Adobe Flash Player и други.

O&O SafeErase Professional се доказва като надеждна програма, която предлага пълен набор от инструменти за перманентно изтриване на файлове. В допълненине с добре подредения интерфейс и множеството опции за настройка като къде да се запазват логовете, кои интернет файлове да бъдат изчистени и къде да сканира, правят този продук особено предпочитан сред потребителите.

Лиценз: Trial

Download: O&O SafeErase Professional 14.6 Build 586 x86 Final

Download: O&O SafeErase Professional 14.6 Build 586 x64 Final

Download: O&O SafeErase Workstation 14.4 Build 554 x86 Final

Download: O&O SafeErase Workstation 14.4 Build 554 x64

Download: O&O SafeErase Server 12.8 Build 192 x86 Final

Download: O&O SafeErase Server 12.8 Build 192 x64 Final

0/5 (0 Reviews)