O&O ShutUp10 1.7.1405 Final download – Windows 10, телеметрия, спиране

0
973
O&O ShutUp10 1.6 Build 1401 Final download - Windows 10

O&O ShutUp10 е безплатен анти-спай инструмент за Windows, който може да премахне напълно телеметрията, която е дълбоко обсъждана тема още от излизането на първите билдове на Windows 10.

O&O ShutUp10 1.7.1405 Final download - Windows 10, телеметрия, спиране 1

Много хора се притесняват от това, че са следени всяка една секунда и търсят начин да спрат процесите свързани с това. O&O ShutUp10 предлага такава възможност и още много други допълнителни полезни опции.

O&O ShutUp10 е portable (портъбъл) приложение, което означава, че не се нуждае от инсталация и може да бъде стартирано от външни носители, като по този начин може да е винаги с вас, а и не оставя никакви следи по операционната система и регистрите.

O&O ShutUp10

Програмата предоставя множество опции за изключване, които не са предвидени да могат да бъдат редактирани, като са събрани на едно място, за по-голямо удобство. Интерфейсът е изключително опростен и много интуитивен. Само с избирането на някоя опция, ви се дава пълна информация за какво е тя и какъв ще бъде ефектът от нейното спиране.

Имате възможност да спрете ъпдейтите за версии на Windows, при които това не е позволено, да спрете напълно телеметрията и всички компоненти свързани със следенето, да спрете ъпдейтите за други продукти, например Office, автоматичните драйвър ъпдейти, контрол на приложенията, които имат достъп до Wi-Fi, изключване на peer-to-peer ъпдейтите, реклами, информацията, която се събира от Microsoft, откриване на вашето местоположение и още.

Допълнително можете да забраните Cortana, което е доста търсена от потребителите опция, както и нотификациите на приложенията, смарт скрийн филтъра и OneDrive, а също така и да управлявате настройките на сигурността в различни аспекти. O&O ShutUp10 предлага и някои ъпдейти свързани със сигурността, които препоръчва да инсталирате. Инсталацията става само с един клик на мишката.

Прочетете още:  UEFITool 0.26 download

Трябва да се има предвид, че O&O ShutUp10 трябва да бъде стартиран с администраторски права, за да могат да бъдат прилагани промените, които дори не изискват рестарт и влизат в сила моментално. При желание всички настройки по подразбиране могат да бъдат върнати в начален вид. Препоръчва се да направите систем рестор поинт преди да редактирате каквото и да било.

Промени спрямо миналата версия: NEW: Only one entity of O&O ShutUp10 can be started FIX: Layout of descriptions when starting as a non-Administrator corrected FIX: Description of the saved location for settings corrected FIX: Written error in the French version corrected Available in English, German, French, Italian and Russian

Лиценз: Безплатен

Download: O&O ShutUp10 1.7.1405 Final

5/5 (1 Review)