Portable Update 2.5.1 download

0
72
Portable Update 2.5.1 download

Обичайно потребителите ъпдейтват Windows чрез интернет. Понякога обаче това е невъзможно, например вашият интернет е бавен, прекъсва или пък нямате интернет изобщо. Точно тогава на помощ идва Portable Update.

Portable Update може да ъпдейтне прясно инсталиран Windows, като поддържа много издания от ХР, чак до последния Windows 10.

Както и името подсказва, Portable Update не се нуждае от инсталация. Просто копирайте файла в някоя папка, на флашка или външен хард диск. Така ще може да се използва на различни машини, а и като плюс може да се посочи, че този тип програми не оставят никакви следи в регистъра на Windows.

Интерфейсът е много лесен за използване, като поддържа мулти таб. Чрез табовете могат да се достъпят различни опции като кои ъпдейти искаме да изберем, лог на минали ъпдейтвания на системата, да използваме търсене. Като се цъкне на History таба, ще получим подробна информация за минали ъпдейти. Download табът пък ни предоставя информация за наличните ъпдейти, които са за нашата система. Свалените ъпдейти се запазват в кеш фолдъра, като програмата първо търси там, преди да се опита да се свърже с интернет.

Portable Update

 

Portable Update също така дава полезна информация за операционната система като нейната архитектура, продуктов ключ, път на програмите, логове, определяне на датата на .cab файлове, кеш елементи и още.

Portable Update върши своята работа бързо, като не предизвиква грешки в системата, инсталира необходимите ъпдейти за минути, без да кара операционната система да увисва и да се забавя. Всеки потребител, било то и начинаещ, може лесно да работи с нея, което я прави незаменим помощник и задължителна програма за всеки. Поддържаните операционни системи са Windows 2000, XP, 2003, Vista, 7, 2008, 8x, 2012, 10 (32-Bit/64-Bit).

Прочетете още:  Portable XYplorerFree 17.40.0100 download

Промени спрямо миналата версия:

New download memory management for unicode management. Now, also in regions that use different unicode PortUp should work without problems
A new /reboot switch used in the unattended mode: as requested by Alf, now PortUp reboot the system after the last step
Many other little improvements

Лиценз: Безплатен

Download: Portable Update 2.5.1

0/5 (0 Reviews)