Portable Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download

0
999
Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download

Portable Wise Memory Optimizer е малък и лек софтуер, чиято цел е да оптимизира заетото пространство на оперативната памет (RAM) на вашия компютър.

Portable Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download 1

Тази версия на програмата е portable, което означава, че тя не се нуждае от инсталация. По този начин тя винаги може да е с вас и да я стартирате от различни външни устройства. Друг плюс е, че не оставя никакви следи в операционната система.

Интерфейсът е приятен и изключително семпъл, като основната функция за оптимизиране на RAM се изпълнява само с един бутон.

В основния прозорец ви се дава информация какво е общото количество RAM на компютъра, колко е заетото пространство и колко е свободното. Заетото и свободното пространство също така са визуализирани в разбираем кръгъл графичен интерфейс, решен в червени и зелени цветове. Отдолу също се дава и информация в колко часа е изпълнена оптимизация.

Portable Wise Memory Optimizer

В горния десен ъгъл потребителят може да намери менюто за настройки, откъдето лесно може да настрои дали програмата да се минимизира в системния трей при натискане на бутона за затваряне, дали програмата да се стартира заедно с Windows, изчистване или не на клипборда при извършване на процеса по оптимизация, включване на автооптимизацията и задаване под какъв размер заета оперативна памет да се активира, извършване на автооптимизацията при ненатоварен процесор, както и смяна на езика.

Процесът по оптимизацията приключва много бързо, в рамките на няколко секунди, а резултат е повече от виден. Програмата има и вариант с нормален инсталатор Wise Memory Optimizer installer.

Промени спрямо миналата версия:

Fixed an issue where the clipboard could not be cleaned when the account was locked.
GUI and usability improvements.Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  Microsoft SharePoint Server 2016 Preview download

Download: Portable Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final

0/5 (0 Reviews)