Portable XYplorerFree 17.40.0100 download

0
67
XYplorer Pro 19.90.0100 Final download - файлов мениджър

Portable XYplorerFree е файлов мениджър, чиято цел е да замени Windows Explorer, като добави и нови и полезни функционалности.

Portable XYplorerFree 17.40.0100 download 1

Potrable XYplorerFree е безплатната версия на XYplorer, което означава, че не се нуждае от инсталация. Просто разархивирате и стартирате. Представлява файлов мениджър с много опции и възможности, който не се нуждае от инсталация, като по този начин може да бъде стартиран от външен носител, без да оставя следи по операционната система.

XYplorerFree предлага интуитивен интерфейс и функции, които ги няма в Windows Explorer, като по този начин няма да са ви нужни допълнителни програми. Инсталацията е много бърза и безпроблемна. Интерфейсът е интуитивен и поддържа работа с табове, за по-голямо удобство.

Portable XYplorer Free

 

XYplorerFree предлага не само просто браузване и копиране на файлове, а също така и преглеждане на файлове, като ISO файлове например, split view, квлипове, текстови файлове и други. Предлага се и сравняване на файлове чрез изчисляване на техния checksum.

Предлагат се наистина много опции за донастройка на външния вид и поведението на програмата като дървовиден изглед, подреждане и сортиране, икони, опресняване, мишка, менюта, цветове, стилове, тагове, преглед, табове и още много, много други.

Интересна възможност е смяната на имена между два файла, като се присвоява дори и датата на последно модифициране. Също така могат да се сравняват файлове, да се използват undo, redo, търсене, да се настройва филтърът за маркиране, да се сортират елементи по няколко критерия, да се слагат икони на различните табове, да се създават буукмаркове с файлове, да се редактират тагове, да се стартират скриптове, заключване на дървовидния изглед и още много. Програмата има и версия с нормален инсталатор XYplorerFree.
Промени спрямо миналата версия:

Прочетете още:  Destroy Windows 10 Spying (DWS) 1.0.2.0 Final download

Now multi-field search supports content. So you can search for files that contain „Country“ OR „Western“.

Лиценз: Trial

Download: Portable XYplorerFree 17.40.0100

0/5 (0 Reviews)