ProduKey 1.86 download

0
155
ProduKey 1.86 download

ProduKey е много лесен инструмент, който ще ви позволи да видите вашите продуктови ключове (CD-Keys/product keys) за програмите, инсталирани на вашия компютър като Windows и MS Office.

 

ProduKey

 

Със своя простичък и лесен интерфейс програмата върши работата си по възможно най-лесния начин, като идва в два варианта за различните архитектури – х86 и х64. Програмата работи много бързо, като автоматично сканира вашия компютър за инсталирани програми и показва резултатите само след няколко секунди.

Основният прозорец съдържа информация за всеки един намерен продукт като къде е инсталиран, име на компютъра, на който е инсталиран, неговия продуктов/CD ключ, ID, последна дата на модификация и сервизен пакет.

Софтуерът дава възможност да се настрои източникът, от който да се извлече информацията за ключовете, като вашия компютър, външен носител с Windows директория, от отдалечен компютър или пък от всички компютри в посочен домейн или в една мрежа или пък задаване на търсене по IP в различен диапазон.

Отделно има опции за показване на изданието на Windows и неговите ключове, ключовете на офис пакета на Microsoft, ключовете на Internet Explorer, ключовете на SQL и Exchange сървъри.

ProduKey е много лека програма, която върши перфектно своята работа, с простичък интерфейс и може да извади всякакви продуктови ключове на всички Windows версии познати досега.

Промени спрямо миналата версия:

Fixed bug: ProduKey displayed wrong product name of Microsoft Office taken from another Registry key.

Лиценз: Безплатен

Download: ProduKey 1.86 x86

Download: ProduKey 1.86 x64

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0 download