Dataram RAMDisk 4.4.0 RC 34 download

0
33
Dataram RAMDisk 4.4.0 RC 34 download

RAMDisk е вашият софтуер, ако използвате интензивни I/O програми и имате достатъчно RAM, които да се съберат в нея.

Dataram RAMDisk 4.4.0 RC 34 download 1

Той ще ви помогне да извлечете бързодействие от най-различни програми като игри, CAD програми, аудио и видео редактори, софтуерни компилатори и др, като създаде виртуален дял във вашата RAM памет, който можете да използвате, както досегашните си дялове. Също така е много добро решение за потребители, които искат да изтрият цялата информация от файловете, които са били използвани, защото RAM не може да задържа никакви следи от информация и всичко бива изтрито завинаги след рестарт.

Основният интерфейс предоставя четири таба, чиито наименования са Settings, Load/Save, Event Log и Options.

RAMDisk

 

Settings табът ви предоставя възможност за задаване на размера на виртуалния RAM диск и да изберете дали да е FAT16, FAT32 или да го оставите неформатиран. Можете да създадете и TEMP директория и да зададете буква според вашето желание. Ако изберете обаче диска да е неформатиран, тогава не може да се създаде TEMP директорията.

Load/Save дава възможност за настройка на Load Disk Image at Startup, като автоматично ще се запазят предпочитаните опции.

Event Log дава възможност за преглед на логовете за свързани с RAM диска дейности. По този начин можете да се ориентирате за евентуални причини при възникнали проблеми.

Event Log табът дава възможност за настройване на таймаут за стартиране на RAM диска.

Накратко, RAMDisk е стабилно приложение, което е полезно за потребители, които искат да превърнат своята RAM във виртуален RAM диск. Програмата е безплатна за дискове с големина до 4GB.

Прочетете още:  Portable CPU-Z 1.90.1 Final download

Промени спрямо миналата версия:

– Support for Windows 10 – Updated user’s Manual

Лиценз: Demo

Download: Dataram RAMDisk 4.4.0 RC 34

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments