SafeCopy 4.0.0 build 3913 download

0
79
SafeCopy 4.0.0 build 3913 download

SafeCopy е програма за Windows, с която можете да създадете бекъп на системата и на файловете на вашия хард диск и да ги съхраните на облачен акаунт.

SafeCopy 4.0.0 build 3913 download 1

Тя е подходящо решение, когато имате важни файлове, които не искате да губите. Те ще бъдат запазени на сигурно място.

SafeCopy може да започне процеса по бекъпа още с отварянето си. Можете да видите прогрес бара, който зарежда, файловете, които се прехвърлят, както и техния размер. Процесът може да бъде спрян и възстановен по-късно по всяко време.

SafeCopy

 

Индикаторът вдясно ви информира за заетото място в облака и колко пространство ви остава. За да оптимизирате използваното място, програмата дава възможност за настройка на максималния размер на файловете, които да се бекъпват, като например файлове с големина над 200 Mb. В същото време ви показва и колко файла са били пропуснати според този критерий.

Програмата също така може да бъде настроена да бекъпва файлове в определено време, като повтаря всеки ден зададеното време или пък всяка седмица. В този случай автоматичният бекъп се изключва.

SafeCopy има и функция за споделяне на файлове, която позволява да изберете дадени файлове и след това да получите директен линк към всеки поотделно, за да могат да бъдат сваляни директно по всяко време като от FTP сървър.

Промени спрямо миналата версия:

Restore from the software significantly improves large downloads.
Alert showing any skipped files due to file size above the set limit.
Support for Windows 8.1
New updated user interface

Лиценз: Demo

Download: SafeCopy 4.0.0 build 3913

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  7+ Taskbar Tweaker 5.5 download