StartIsBack 2.1.2 download. Класическо меню за Windows 10 и Windows 8/8.1

0
1459
StartIsBack 2.1.2 download. Класическо меню за Windows 10 и Windows 8/8.1

Със StartIsBack можете да върнете обратно класическото меню при Windows 8, 8.1 и Windows 10 по лесен начин и да продължите да използвате инструментите и програмите както сте свикнали.

StartIsBack 2.1.2 download. Класическо меню за Windows 10 и Windows 8/8.1 1

Много потребители все още не могат да свикнат без класическото старт меню от Windows 7 или Windows XP и докато при Linux без странични програми потребителите имат свободата да го настроят както си пожелаят, при Windows се налага да се използват различни странични програми, с които да могат да се модифицират различни аспекти от операционната система.

StartIsBack е именно такава програма, с която потребителите могат да върнат класическото старт меню, с още множество полезни опции за настройване и да използват операционната си система както са свикнали.

Инсталацията преминава безпроблемно, като спокойно могат да бъдат използвани опциите по подразбиране. По време на инсталацията програмата ще отпише и впише наново потребителя, за да могат промените да влязат в сила без да се налага рестарт на цялата операционна система. С приключването на инсталацията веднага се предлага бърза настройка на програмата, за да могат потребителите да нагласят всичко по свой вкус.

 

StartIsBack

 

Потребителите много лесно могат сменят самия старт бутон с такъв по техен избор, да свалят допълнителни от devianART или да използват тези, които се предлагат в програмата наготово. Дава се възможност за точен избор на цвят на таскбара и на самото старт меню чрез прецизна цветова палитра, с която може да се избере буквално всеки един цвят. Добра новина за много потребители е и възможността за определяне на степента на прозрачност, която се контролира много лесно чрез слайд барове. Прозрачност може да се добави както за таск бара, така и за цялото старт меню.

Прочетете още:  Destroy Windows 10 Spying (DWS) 1.0.2.0 Final download

 

StartIsBack

 

Настройките са много и най-различни. Потребителите имат пълната свобода да преценят каква конфигурация ги устройва като програмата дава възможност например програмите да бъдат показвани по начина, по който биват показвани в Windows XP, да скрият потребителската снимка от старт менюто, да решат дали да бъдат използвани големи или малки икони в старт менюто или таск бара, да скрият Apps, да направят така, че да се показват често използваните Modern Apps, да уточнят бройката, която да се показва от тях.

Дава се възможност програмите да бъдат сортирани по азбучен ред, да се избере първо да се показват папките, новоинсталираните програми да бъдат осветявани, за да се виждат по-лесно, настройки по търсенето като може да се изключи Cortana от резултатите, настройки при натискане на Windows бутона, използване на разширено контекстно меню при Старт менюто, настройване на това дали да се помнят скоро отваряните приложения и обекти и още наистина множество настройки.

StartIsBack наистина дава един много лесен начин на потребителите да върнат класическото Старт меню в Windows 8, 8.1 и Windows 10 като им дава широк набор от опции и възможности. Програмата работи абсолютно безпроблемно и използва много нисък компютърен ресурс, което я прави подходяща и за по-слаби компютри. Много добра безплатна алтернатива е Classic Shell.

Промени спрямо миналата версия за Windows 10:

Support for Windows 10 Anniversary Update
Improved Plain10 flyout menus

Лиценз: Trial

Download: StartIsBack 1.3.3 Windows 10

Download: StartIsBack 1.7.5 Windows 8.1

Download: StartIsBack 1.3.2 Windows 8

0/5 (0 Reviews)