Unchecky 1.1 download

0
1005
Unchecky 1.1 download

Unchecky е безплатен софтуер, който ще следи да не инсталирате по невнимание нежелани програми от различни инсталатори на други програми.

Unchecky 1.1 download 1

Често се случва при инсталиране на различен род програми за Windows в инсталатора да има съглашения за програми от трети страни, които потребителите обикновено изпускат, а след това се чудят откъде са дошли другите програми.

Искаме да инсталираме едно, а получаваме десет. По този начин може дори да се заразим, като инсталираме туулбарове и адуер или пък да се промени зададеният по подразбиране енджин за търсене в браузъра.

Точно тук на помощ идва Unchecky. Програмата се инсталира безпроблемно и бързо. Работи незабележимо като бекграунд процес, като не заема много CPU и RAM ресурс и не забавя работата на компютъра. Следващия път, когато се опитате да инсталирате програма, Unchecky ще следи точно за такива скрити програми, които са маркирани по подразбиране и ще бъдат размаркирани, а отделно ще увеличи всички оферти от трети страни, нямащи нищо общо с програмата, които са вградени в инсталатора, за да можете да ги разгледате.

Ако по случайност натиснете някое от полетата за инсталиране на друг софтуер, Unchecky моментално ще изкара предупреждение и ще ви попита дали наистина искате да го инсталирате. По този начин вие винаги сте предпазени от нежелан страничен софтуер, който дори може да модифицира настройки по вашата операционна система.

Unchecky

 

Промени спярмо миналата версия:

Added an option to exclude selected programs, so that they won’t be handled by Unchecky.
Added an option to create (or not create) a desktop icon during installation.
Added support for handling offers in the Microsoft Edge browser, and improved support for Microsoft Internet Explorer.
Made Unchecky use a constant path during an update, so that it can be whitelisted in security software such as the Windows Firewall.

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  Hamachi 2.2.0.627 Final download

Download: Unchecky 1.1

0/5 (0 Reviews)