USB Flash Security++ 4.1.12 download

0
265
USB Flash Security++ 4.1.12 download

USB Flash Security++ е инструмент за Windows, с който лесно и сигурно могат да се заключат USB флаш памети. Допълнително предлага възможността да се форматират, а при изтирити поради различни причини файлове да ги възстанови.

USB Flash Security++ 4.1.12 download 1

Използването на USB флаш памети (флашки) отдавна е масово и се използват с най-различни цели. Когато обаче се използват за съхранение и пренос на важни данни, е хубаво те да бъдат по-добре защитени. Точно с тази цел е създадена програмата USB Flash Security++. Тя ще защити данните с парола, като предотврати неоторизиран достъп до данните.

Инсталацията преминава безпроблемно и изключително бързо. Интерфейсът е семпъл, като всичко необходимо е на една ръка разстояние. Програмата автоматично идентифицира всички флашки, които са свързани с компютъра като ги разделя в табове, за да може потребителят да избере желаното устройство.

За всяко едно устройство се предоставя подробна информация като производител, капацитет, тип файлова система, производител, идентификация на производителя и неговия сериен номер. Поддържаните файлови системи са NTFS, FAT32 и exFAT.

USB Flash Security++

 

USB Flash Security++ поддържа флашки до 8GB, като позволява да защитите с парола определен размер от флашката, както и цялото пространство. Програмата инсталира нужни файлове върху самата флашка, за да може да осъществи и задейства защитата.

Флашката бива защитена с парола и след като я изключието от компютъра тя се заключва. Допълнителни опции, които предлага програмата са форматиране на флаш памети и възстановяване на изтрити данни и файлове.

Промени спрямо миналата версия:

Ver.4.1.12 supports UASP(USB Attached SCSI Protocol)
USB Flash Security works normally in the disks that support UASP on Windows 8,Windows 10
If you are using the disks that support UASP on Windows 7 or earlier Windows, you can do version upgrade of Release tool to use it on Windows 8, Windows 10

Лиценз: Trial

Прочетете още:  Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0 download

Download: USB Flash Security++ 4.1.12

0/5 (0 Reviews)