W10Privacy 3.3.2.1 Final download – Windows 10 телеметрия

0
1089
W10Privacy 3.2.0.2 Final download - Windows 10 телеметрия

W10Privacy е малка, но много мощна програма, която може бързо да премахне проследяването при Windows 10, както и куп други полезни неща.

W10Privacy 3.3.2.1 Final download - Windows 10 телеметрия 1

Много потребители не са никак съгласни с факта, че Windows 10 ги следи на всяка крачка и събира всевъзможни данни за техните навици, посещавани сайтове, търсения, споделяне на населеното място и какво ли още не.

С W10Privacy потребителите много лесно могат да спрат абсолютно всичко касаещо проследяването, плюс още полезни опции. Програмата е в portable вариант, което означава, че не се нуждае от инсталация, което е полезно в много различни ситуации. По този начин може да е винаги наблизо на флашка, на външен хард диск или друго устройство.

Интерфейсът е максимално изчистен, като няма нищо излишно, а само това, което ни интересува. Различните опции са разделени концептуално на табове за по-голяма прегледност. При самото стартиране се предлага да се направи точка за възстановяване, от която при евентуални проблеми протребителите ще могат да възстановят системата.

W10Privacy

Програмата дава възможност за спиране на всякакъв вид телеметрия, за поверителната информация, настройки свързани със защитната стена, с браузъра, премахване на вградените приложения, които не могат по принцип да се ънинсталират, спирането на различни процеси и други.

Може да се спре идентификацията, която Windows събира, за да рекламира различни приложения, може да се изклюячи SmartScreen филтъра, блокиране на IP адресите на сървърите на Microsoft свързани с телеметрията, забраняване на приложенията да имат достъп до календара ви, да не могат да четат SMS-ите и MMS-ите ви, името и картинката на профила ви и друга информация свързана с профила ви.

Прочетете още:  Futuremark PCMark 10 10 v.1.1.1739 Final download

Могат да се настроят различни аспекти от браузъра Edge, различни опции за OneDrive, да се спрат автоматичните ъпдейти, да се спрат автоматичните рестарти, като вместо това излиза питане за планиран рестарт, изключване на асистента за съвместимост на програмите и още много, много други.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • Revision of the HOSTS file blockable DNS names: The scope of the known HOSTS has been significantly expanded.
  • Minor adjustments to the new Windows 10 version 1909
  • The window used to display progress in the course of various processing is now movable.
  • The autologger service should now be terminated correctly. Thanks to Michael for the hint!
    [collapse]

Лиценз: Безплатен

Download: W10Privacy 3.3.2.1 Final

0/5 (0 Reviews)