WhoCrashed Free Home Edition 5.54 Build 554.30509 download

0
932
WhoCrashed Free Home Edition 5.54 Build 554.30509 download

WhoCrashed е програма, която ви помага да разберете каква е причината за предизвикани сини екрани, замръзвания и забивания на системата, необосновани рестарти и всякакви проблеми от този род при Windows.

WhoCrashed Free Home Edition 5.54 Build 554.30509 download 1

Постига това чрез внимателно анализиране на crash дъмповете и предоставя на потребителя разбираема информация.

Когато компютърът внезапно се рестартира, без да покаже никаква информация, докато работи, обичайният заподозрян е хардуерен проблем. Проблемът обаче може и да е от повредени или неправилни драйвъри или модули на ядрото. При проблеми с модулите на ядрото, в повечето случаи дори няма и син екран, особено ако Windows не е настроен да не се рестартира и да показва важна информация.

WhoCrashed

 

С един клик можете да идентифицирате драйвърите, проблемните модули или приложенията, които са предизвикали проблем. Дори може да ви покаже проблеми от миналото, за да можете да сравните информацията. Прави внимателен анализ на crash дъмповете и предоставя цялата налична информация по разбираем начин. С програмата се работи изключително лесно, като само с натискането на един бутон потребителят моге да получи цялата нужна информация.

Обикновено за такъв анализ на потребителя са му нужни дебъгинг умения и дебъгинг инструменти, докато с WhoCrashed такива не са нужни. В последните версии дори не е наложително свалянето на Debugging Tools за Windows, освен за Windows XP и по-стари.

Промени спрямо миналата версия:

The program could crash and show an access violation.In certain situations, the software could crash and display an access violation message. This has been fixed.
Displayed list of currently processed crash dumps could have same dump file listed twice. When performing analysis, the list of currently processed crash dumps could have the same crash dump file listed twice. This has been fixed.
Minor minor updates, improvements and text corrections

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  UEFITool 0.26 download

Download: WhoCrashed Free Home Edition 5.54 Build 554.30509

0/5 (0 Reviews)