WindowBlinds 10.83 download – Windows модифициране, теми, икони

0
1000
WindowBlinds 10.62 download - Windows модифициране

WindowBlinds позволява модифицирането на външния вид на Windows в много аспекти, като смяна на икони, скинове, тайтъл барове, стилове и още.

WindowBlinds 10.83 download - Windows модифициране, теми, икони 1

Променянето на външния вид при Windows винаги е трудна задача, с която много потребители не искат или не смеят да се занимават.

Въпреки, че операционната система позволява персонализиране в известна степен, то е все още твърде малко и някои потребители не са доволни от този факт.

Тогава на помощ идват програми като WindowBlinds, с които по един лесен и разбираем начин може да се промени външния вид на операционната система в много аспекти.

Инсталацията е лесна, но отнема малко повече време от очакваното. Не се предлагат никакви странични програми, които биха могли да се инсталират при невнимание от страна на потребителя.

WindowBlinds

 

WindowBlinds има възможността да промени стила на Windows, като се предлагат много различни вариации, с възможност да бъдат изтеглени и допълнителни стилове от wincustomize.com. Подмяната е много лесна, само трябва да се избере желаният стил и да се натисне бутонът за прилагане. След кратко изчакване стилът е променен.

Предлага се и смяна на цветовете на различните туулбарове и барове, както и да се прилагат различни интересни текстури като кожа, цимент, цветчета, плат, жилки от листа и много други.

Тапетите на десктопа също могат да бъдат променяни по много лесен начин, като се предлага добър набор от красиви изображения. Допълнително могат да бъдат променяни различни системни звукове, десктоп икони и много други.

WindowBlinds също така предлага и богат набор от настройки, където може да се настроят много неща. Например дали да се вижда иконата на програмата в системния трей, да се възпроизвеждат звуковете от приложената тема или да се използват тези по подразбиране, дали да бъде използвана иконата за старт менюто от избраната тема или да се използва тази, която е по подразбиране, настройки за предприети действия след дабъл клик на тайтъл бара с ляв бутон, както и с десен, бързина на анимациите, настройване на отделни теми за различни приложения и още.

Прочетете още:  CustomizerGod 1.7.6.1 download

WinsdowBlinds e програма за всеки един потребител, който иска да персонализира външния вид на Windows по един лесен, бърз и разбираем начин.

Промени спрямо миналата версия:

  • Compatibility with Windows 10 1909 update

Лиценз: Demo

Download: WindowBlinds 10.83

0/5 (0 Reviews)