Windows Media Creation Tool 14393.0 download

0
99
Windows Media Creation Tool 14393.0 download

Ако в момента сте с Windows 7 или 8/8.1 и искате да ъпгрейднете до Windows 10, ще ви е необходим буутъбъл диск, чрез който да го деплойнете. С Windows Media Creation Tool можете да дръпнете необходимата версия за Windows и да направите буутваща флашка.

Windows Media Creation Tool 14393.0 download 1

Media Creation Tool е приложение, което чрез лесен съветник (wizard) ще ви прекара през малкото стъпки за създаване на флашка или .iso на Windows 10, чрез натискането на няколко Next бутона. За да използвате инструмента вашият компютър трябва да има интернет връзка, защото, всички файлове, които ви трябват, се свалят от интернет. Колкото е по-добра и стабилна връзката ви, толкова по-бързо ще приключи направата на буутващата медия.

Както вече споменахме, потребителят може да направи флашка или .iso, което да запази на компютъра си. Софтуерът поддържа Windows 10 Home, Home N, Home единствен език и версиите Pro и Pro N. Ще трябва да изберете архитектурата, съответно x86 или x64.

Windows Media Creation Tool

 

Свалените файлове могат да бъдат изпратени към флашка, но ще трябва да е с големина повече от 3GB, за да може всичко необходимо да се събере на нея и трябва да се има предвид, че цялата налична информация на флашката ще бъде изтрита. Ако потребителят не разполага с флашка, файловете могат да бъдат запазени като .iso на хард диска на компютъра, а след това да бъдат записани на DVD. При самото деплойване на операционната система, ще ви трябва валиден лицензионен ключ.

Windows Media Creation Tool е удобен инструмент, когато искате да изпробвате или реинсталирате Windows 10, но нямата медия за инсталация. С нейна помощ вие можете да създадете буутваща флашка или .iso по много лесен начин.

Прочетете още:  Windows XP SP4 (Service Pack 4) 3.1b download

Лиценз: Безплатен

Download: Windows Media Creation Tool Windows 10 v14393.10 Anniversary Update

Download: Windows Media Creation Tool Windows 10 Threshold 2

Download: Windows Media Creation Tool Windows 10 Build 10240 x86

Download: Windows Media Creation Tool Windows 10 Build 10240 x64

Download: Windows Media Creation Tool Windows 8.1

0/5 (0 Reviews)