Windows Privacy Tweaker 3.0.2 download

0
950
Windows Privacy Tweaker 3.0.2 download

Windows Privacy Tweaker е програма, с помощта на която потребителите могат да настройват множество опции свързани със сигурността.

Windows Privacy Tweaker 3.0.2 download 5

Програмата не се нуждае от инсталация, защото е portable и по този начин не оставя следи в операционната система, нито в нейните регистри. Така можете да я носите винаги с вас на външен носител и да я стартирате директно оттам. Интерфейсът е много интуитивен, разделен на табове, според различните функции:

Information – тук програмата ви дава информация каква работа върши и легенда с двата основни цвята, които ви казват дали сте предпазени – зелен, че сте предпазени и червен, че не сте.

Services – в този таб програмата засича различни сървизи, които смята, че са опасни, като ви предоставя възможност само с един клик да ги изключите.

Task Sheduler – тук можете да видите насрочени задачи, които са опасни, като отново можете да ги изключите само с един клик.

Windows Privacy Tweaker 3.0.2 download 6

Registry – в този таб се извлича информация за потенциално опасни ключове, като отново могат да се изключат лесно и бързо, като просто се демаркират.

Usb Security – тук програмата предлага реазлични режими за USB портовете – Normal, USB Mode Read Only и USB Mode Disabled.

Всеки един компонент се намира от програмата автоматично, така че никакви действия като търсене, издирване и ровене не се налагат от страна на потребителя. Програмата извежда потенциално опасните елементи и на потребителя просто се оставя възможността да прецени кои да спре и кои не. Компонентите се извеждат в зависимост от операционната система. Има пълна възможност да спрете телеметрията и биометрията в Windows 10, а също така и в Windows 7 и Windows 8/8.1, ако сте инсталирали най-новите ъпдейти, които разрешават следене и шпиониране и в тези операционни системи.

Прочетете още:  Classic Shell 4.3.0 download

Трябва да се има предвид, че програмата няма да ви изкара уязвимости свързани със следене, които са предизвикани от програми от трети страни или едуер, спайуер и пр., а ще ви намери само компоненти, които са от Windows, като Remote Registry, сервиза на XBOX за синхронизация на данни, Consolidator, windows Media Player Statistics и други подобни.

Промени спрямо миналата версия:
GUI:
Interface recoded from scratch using Phrozen Material 2.0
High contrast colors option added
Bugs:
Multiple bug / glitchs were fixed
Features:
New tweaks added

Лиценз: Безплатен

Download: Windows Privacy Tweaker 3.0.2

5/5 (1 Review)