Windows XP SP4 (Service Pack 4) 3.1b download

0
734
Windows XP - легендата

Windows XP SP4 е неофициален сервизен пакет, който донася най-новите ъпдейти и за Windows XP. Предлага се само за 32 битови версии.

Windows XP SP4 (Service Pack 4) 3.1b download 1

От известно време насам от Microsoft спряха поддръжката на най-успешната си операционна система за всички времена, което я прави до известна степен уязвима да вируси и зловредни атаки, защото вече не се спускат пачове свързани със сигурността.

Windows XP Service Pack 4 идва като спасение за потребителите, които използват тази операционна система и им дава възможност да се радват на най-новите кръпки и запушвания на дупки в сигурността, както и POSReady ъпдейтите.

Windows XP SP4

 

За да можете да инсталирате сервизния пакет ще трябва да имате поне Windows XP Service Pack 1 инсталиран и операционната система да е с x86 архитектура.

Windows XP Service SP4 е предназначен за потребителите, които не могат или не искат да мигрират към по-нова операционна система. Освен различни критични ъпдейти пакетът съдържа в себе си ъпдейти и за MSXML, .NET framework от версия 1.0 до 4.0, Windows Installer 4.5, DirectX, Remote Desktop Connection, Adobe Flash Player, windows Media Player и други.

С растящия критицизъм към Windows 10 и факта, че Windows XP работи абсолютно безпроблемно и стабилно, както на нови, така и на стари машини, не е трудно да разберем защо още има хора, които използват тази операционна система.

Промени спрямо миналата версия:

DxDiag registry errors have been fixed.
Live installation: Fixed problematic inf files when installed on top of N, KN SP3 builds of Windows XP.
Fixed the „Show desktop“ icon not showing up glitch. (It was not fixed by the method mentioned by Kurt_aust, but I found another way)
Proper integration of the latest time zone update

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  Windows Media Creation Tool 14393.0 download

Download: Windows XP SP4 3.1b

0/5 (0 Reviews)