WinSetupFromUSB 1.8 download

0
170
WinSetupFromUSB 1.8 download

WinSetupFromUSB е програма, с чиято помощ можете да направите буутваща флашка на много различни издания на Windows като XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Server 2008 на флашка, чрез която можете да инсталирате Windows, вместо със CD или DVD.

WinSetupFromUSB 1.8 download 1

Програмата се използва много лесно, защото интерфейсът е минималистичен, с точно указани функции. Можете да следвате нашето ръководство WinSetupFromUSB или как да инсталираме XP/Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Server 2008 на флашка, където всичко е обяснено подробно и всеки би могъл да се справи с работата с тази програма. Поддържат се BartPE, WinBuilder, UBCD4Win и WinFLPC

Опциите на WinSetupFromUSB са доста, но потребителите лесно могат да се ориентират. Има бутон, чрез който да се избере флашката, която ще се използва, бутон за форматиране на флашката, като всички партишъни на нея се изтриват и се създава един нов, така че, ако имате важни файлове на флашката, е добре да ги бекъпнете преди това. Има бутон, чрез който да се избере инструментът за форматиране и още.

WinSetupFromUSB

 

WinSetupFromUSB предлага и опции за Linux потребители. Ако някой иска да използва Linux дистрибуция, то му се дава възможност да избира между PartedMagic, Ubuntu, Grub4dos съвместимо ISO, SysLinux буутсектор или Linux дистрибуция използвайки SysLinux.

След направата на флашката има възможност да се изпробва в QEMU, за да се убедим, че процесът е извършен коректно и операционната система ще буутва безпроблемно.

Промени спрямо миналата версия:

fixed issue with Windows 10 and recovery option not shown
fixed issue with persistence file size not set correctly and tooltip for using persistence
updated some the tools to their latest version- RMPrepUSB, BootIce, ImDisk, WimLib

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  AIDA64 Extreme Edition 6.25.5400 Final download - инициализиране хардуер

Download: WinSetupFromUSB 1.8

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments