Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download

0
933
Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download

Wise Memory Optimizer е малък и лек софтуер, чиято цел е да оптимизира заетото пространство на оперативната памет (RAM) на вашия компютър.

Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download 1

Инсталацията е много бърза и безпроблемна, като не се предлагат програми от трети страни или промяна по енджините на търсачките по подразбиране в браузърите, така че потребителите могат съвсем спокойно да инсталират. Интерфейсът е приятен и изключително семпъл, като основната функция за оптимизиране на RAM се изпълнява само с един бутон.

В основния прозорец ви се дава информация какво е общото количество RAM на компютъра, колко е заетото пространство и колко е свободното. Заетото и свободното пространство също така са визуализирани в разбираем кръгъл графичен интерфейс, решен в червени и зелени цветове. Отдолу също се дава и информация в колко часа е изпълнена оптимизация.

Wise Memory Optimizer

В горния десен ъгъл потребителят може да намери менюто за настройки, откъдето лесно може да настрои дали програмата да се минимизира в системния трей при натискане на бутона за затваряне, дали програмата да се стартира заедно с Windows, изчистване или не на клипборда при извършване на процеса по оптимизация, включване на автооптимизацията и задаване под какъв размер заета оперативна памет да се активира, извършване на автооптимизацията при ненатоварен процесор, както и смяна на езика.

Процесът по оптимизацията приключва много бързо, в рамките на няколко секунди, а резултат е повече от виден. Програмата има и вариант, който е portable и не се нуждае от инсталация Wise Memory Optimizer portable.

Промени спрямо миналата версия:

Fixed an issue where the clipboard could not be cleaned when the account was locked.

Прочетете още:  Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0 download

GUI and usability improvements

Лиценз: Безплатен

Download: Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final

0/5 (0 Reviews)