Wise Registry Cleaner 10.2.6 Build 685 Final download – почистване и оптимизиране на регистрите

0
966
Wise Registry Cleaner 10.1.9 Build 680 Final download - почистване и оптимизиране на регистрите

Wise Registry Cleaner е софтуер, който представлява инструмент за почистване на регистрите и дефрагментирането им в Windows, както и оптимизирането на операционната система в различни аспекти.

Wise Registry Cleaner 10.2.6 Build 685 Final download - почистване и оптимизиране на регистрите 1

С времето, при инсталиране и деинсталиране на различни приложения, регистрите на Windows се запълват с всякакви ненужни регистърни ключове, а сащо така се получава и фрагментация. Това води до по-бавната му работа и трябва да се търсят начини за тяхното оптимизиране.

На времето някои потребители правеха това ръчно, което може да отнеме дни работа, но за щастие има инструменти като Wise Registry Cleaner, който може да свърши работа по много лесен и в същото време бърз начин.

Инсталацията е лесна и бърза, но потребителите трябва да внимават, защото се предлагат програми от трети страни, които могат да бъдат отказани безпроблемно, без това да повлиява работата на основната програма Wise Registry Cleaner. За потребителите, които искат да са винаги сигурни, че няма да инсталират нежелана програма, могат да изпробват Unchecky, който ще се погрижи това да не се случва.

Wise Registry Cleaner

Интерфейсът е подреден и приятен, а работата с програмата е наистина много лесна. Задачите могат да бъдат свършени само с няколко клика и то по абсолютно разбираем начин. В основния прозорец се предлагат три варианта на сканиране – бързо сканиране, което ще провери само в невралгичните зони, дълбоко сканиране, което ще провери навсякъде и персонализирано сканиране, където потребителят може да укаже точно кои компоненти да бъдат сканирани.

Задачите по сканирането биват извършвани с впечатляваща бързина, дори и при дълбоко сканиране. След приключване на сканирането се предлага обща информация и броя за откритите проблеми, а при цъкането по категориите се дава детайлна информация за всеки един елемент. Само с натискането на един бутон всички проблеми могат да бъдат решени много бързо.

Прочетете още:  3DP Chip 19.02 Final download - инициализиране на хардуер

В горната част на основния прозорец има табове, които са подредени по категории, което води до по-голяма прегледност. Оттам могат да бъдат достъпени и други функции, които предлага Wise Registry Cleaner, като дефрагментиране на регистрите и различни оптимизации по операционната система.

При дефрагментация на регистрите се препоръчва да бъдат затворени всички програми, които са стартирани в момента и потребителят получава предупреждение, че компютърът ще бъде рестартиран, когато дефрагментацията приключи. Процесът не трябва да бъде прекъсван.

Wise Registry Cleaner предлага и някои доста полезни настройки за оптимизация на Windows като оптимизиране на prefetch, за да се осигури по-бързо стартиране, забраняване на изтриването на пейдж файла при гасене, за да се постигне по-бързо гасене на компютъра, забрана регистрите да бъдат модифицирани от отдалечен компютър, автоматично рестартиране на Windows Explorer при проблеми, настройване на компонентите на Windows Explorer да биват стартирани в различни процеси, което намалява вероятността от конфликти и още. Полезна е функцията задачите по почистване и оптимизиране да бъдат стартирани регулярно на автоматичен принцип.

Wise Registry Cleaner е един много полезен и удобен инструмент, а в комбинация с Wise Care 365 могат да се постигнат едни наистина добри резултати по оптимизацията и почистването на операционната система. Wise Registry Cleaner има и portable версия, която не се нуждае от инсталация.

Лиценз: Безплатен/Ad-Supported

Download: Wise Registry Cleaner 10.2.6 Build 685 Final

0/5 (0 Reviews)