Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0 download

0
65
Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0 download

Wondershare PDF to Word Converter е програма за конвертиране на всякакви .pdf файлове в абсолютно редактируеми текстови файлове във формат Microsoft Word.

Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0 download 1

Програмата е доста бърза, като може да конвертира 100 страници за няколко минути. Бързината все пак зависи и от хардуера на компютъра, на който е инсталирана.

Създаден с идеята да е най-добрият инструмент за конвертиране от .pdf в текстови формат Wondershare PDF to Word Converter има много добър и удобен интерфейс, като елиминира нуждата потребителят да копира съдържимо от един документ в друг или при невъзможност за копиране дори да преписва. Зареждането на файловете става от менюто, както и с просто влачене в основния прозорец на програмата.

Wondershare PDF to Word Converter

 

В процеса на конвертиране се запазват изображенията, линковете, хипер линковете, графики, таблици, специални символи и дори форматирането на текста, като по този начин може да спести много нерви и време на потребителите, когато им се налага да редактират документи, менюъли, бизнес документация и като цяло проекти, които съдържат в себе си работа с .pdf документи.

Wondershare PDF to Word Converter е чудесен инструмент за конвертиране от .pdf в Word формат, който предоставя удобни функции, работи бързо и дава възможност за конвертирането на множество файлове едновременно. Като минус може да се отбележи, че пробната версия оставя водни знаци по документите.

Промени спрямо миналата версия:

– Improved quality of the output Microsoft Office documents – Optimized main interface – Supported auto detection of scanned PDF files

Лиценз: Trial

Download: Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  I Don't Want Windows 10 v.4.0 download
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments