XYplorer Free 17.40.0100 download

0
70
XYplorer Pro 19.90.0100 Final download - файлов мениджър

XYplorer Free е файлов мениджър, чиято цел е да замени Windows Explorer, като добави и нови и полезни функционалности.

XYplorer Free 17.40.0100 download 1

XYplorerFree е безплатната версия на XYplorer и представлява файлов мениджър с много опции и възможности. Предлага интуитивен интерфейс и функции, които ги няма в Windows Explorer, като по този начин няма да са ви нужни допълнителни програми. Инсталацията е много бърза и безпроблемна. Интерфейсът е интуитивен и поддържа работа с табове, за по-голямо удобство.

XYplorerFree предлага не само просто браузване и копиране на файлове, а също така и преглеждане на файлове, като ISO файлове например, split view, квлипове, текстови файлове и други. Предлага се и сравняване на файлове чрез изчисляване на техния checksum.

XYplorer Free

 

Предлагат се наистина много опции за донастройка на външния вид и поведението на програмата като дървовиден изглед, подреждане и сортиране, икони, опресняване, мишка, менюта, цветове, стилове, тагове, преглед, табове и още много, много други.

Интересна възможност е смяната на имена между два файла, като се присвоява дори и датата на последно модифициране. Също така могат да се сравняват файлове, да се използват undo, redo, търсене, да се настройва филтърът за маркиране, да се сортират елементи по няколко критерия, да се слагат икони на различните табове, да се създават буукмаркове с файлове, да се редактират тагове, да се стартират скриптове, заключване на дървовидния изглед и още много. Програмата има и portable (портъбъл) версия, която не се нуждае от инсталация XYplorerFree portable.

Промени спрямо миналата версия:

Now multi-field search supports content. So you can search for files that contain „Country“ OR „Western“.

Лиценз: Trial

Прочетете още:  Hamachi 2.2.0.627 Final download

Download: XYplorer Free 17.40.0100

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments