Ashampoo Office 2018 Rev 917.1121 download

0
968
Ashampoo Office 2018 Rev 917.1121 download

Ashampoo Office е офис пакет, който предлага всичко необходимо за текстова обработка, презентации, таблици, писане на математически уравнения и още.

Ashampoo Office 2018 Rev 917.1121 download 1

За много потребители наличието на офис пакет на компютъра им е задължително. Повечето от тези потребители използват Microsoft Office, но има и други офис пакети, на които си заслужава да се обърне внимание.

Ashampoo Office е един от тях. С него лесно могат да бъдат създавани документи, таблици, чартове, презентации.

Инсталациятае малко по-сложна, отколкото при останалите продукти на Ashampoo, защото се налага първо инсталаторът да разархивира някои свои важни компоненти, което изисква малко повече интерактивност от страна на потребителя. Въпреки това самата инсталация е безпроблемна.

Тук имаме три основни модула – TextMaker, който се явява еквивалент на Word, Presentations, еквивалент на Powerpoint и PlanMaker, който е еквивалент на Excel.

Интерфейсът на всички модули е сходен с тези на други офис пакети, което спомага за лесната работа с продукта дори и при първа среща с него. Всичко, всяка една функция или опция, която очаквате да е на определено място, е там.

С TextMaker потребителите лесно могат да създават или редактират текстови документи, да се редактира форматирането, да се сменя шрифтът или големината му, преглед за принтиране, проверка на правописа, създаване на таблици, създаване на бази данни, вмъкване на чартове, изображения, фремове, линии и други обекти, създаване на пликове, брошури, етикети и още.

Ashampoo Office

 

С Presentations могат да се създават професионално изглеждащи презентации, да бъдат редактирани и експортирани в .PDF формат, което важи за всички текстови файлове, презентации и таблици. В Presentations могат да бъдат редактирани изображенията, които искате да бъдат вмъкнати в презентацията, като различните обекти могат да бъдат завъртани, флипвани, кропвани, както и да се приложат различни ефекти.

Прочетете още:  Adobe InCopy CC 2017.0 Build 12.0.0.81 download - създаване, редактиране и оформление на текстови документи

В PlanMaker много потребители могат да видят полезен помощник, който предлага различни инструменти за управление на сложни таблици, чартове, както и инструменти за финансово наблюдение.

Разполага с отделен редактор за математически уравнения. В PlanMaker могат да бъдат намерени формули за бази данни, математически, финансови, статистически, логически и технически функции, като се подреждат така, че лесно могат да бъдат проверявани за грешки.

Заредените обекти във всеки един от модулите са свързани, така че потребителите лесно могат да ги достъпват от друг интерфейс.

За потребителите, които търсят добра и качествена безплатна алтернатива, горещо препоръчваме LibreOffice.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Office 2018 Rev 917.1121

0/5 (0 Reviews)