ACDSee Video Converter Pro 5.0.0.119 download – конвертиране на видео, рипване на дискове

0
81
ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download - обработка

ASDSee Video Converter Pro е софтуер с много възможности. С него лесно можете да конвертирате видео в различни формати, плюс още полезни неща.

ACDSee Video Converter Pro 5.0.0.119 download - конвертиране на видео, рипване на дискове 1

Това е продуктът от гамата, който е най-мощен и разполага с повече възможности и функции от стандартния ACDSee Video Converter.

Инсталацията протича безпроблемно и гладко, а веднага след това ви посреща приятен интерфейс, с модерен изглед с меню бар и удобни бутони, както и панел, където се виждат различните добавени от потребителя файлове.

Поддържаните от ASDSee Video Converter Pro формати са много, като фигурират и най-известните като MOV, AVI, MP4, MKV, M4V, FLV, SWF, 3GP, MPEG и още.

Добавянето на файлове става много лесно, като може просто да се завлачи желаният файл върху основния прозорец на програмата или да се използва менюто, което отваря файлов браузър.

Много полезна функция, която предлага ASDSee Video Converter Pro е умна система за аспекта на видеото при изходния файл. Това ще рече, че ако искате например да използвате някой от готовите профили за устройства като Xbox, iPad, iPod, Sony, Samsung или Nokia и аспектът не съвпада, програмата сама ще реши какъв аспект да сложи в конвертираното видео, така че след това да е съвместим с устройството и да няма проблеми.

ACDSee Video Converter Pro

 

Допълнителните възможности, които предлага програмата са най-различни, като например заснемане на снимка (screenshot) от някое от заредените видео файлове, като възможностите са за ги запази във формат BMP или JPG, качване на видео в youtube, като само трябва да въведете данните от акаунта си, а при желание да укажете тагове, да изберете категория, заглавие и описание. Споделянето на видео също е възможно и във Facebook и Twitter.

Прочетете още:  FormatFactory 4.1.0.0 download - аудио и видео конвертиране. Конвертиране на изображения и снимки

С програмата можете да направите и запис на DVD и ISO файлове само с няколко клика, както и рипване на DVD дискове по лесен и неангажиращ начин.

По време на всеки един процес по конвертиране на видео, записване или рипване на дискове, програмата предоставя лесна за разбиране графа за процента на използване на процесора на машината, на която се извършват дейностите. В наличност е и CUDA поддръжка за Nvidia видео карти, за още по-бърз процес на конвертиране.

За потребителите, които искат първо да изпробват програмата, могат да погледнат ACDSee Video Converter Free.

Промени спрямо миналата версия:

Expedite Your Escape:
ACDSee Video Converter Pro 4’s faster conversion engine allows you to perform your conversion tasks as quickly as you can figure out all the fun things you’d rather be doing. What will you do with the free time you don’t have to spend waiting for, or even supervising, your video conversions?
Check in with Your CPU:
The new performance bar on the ACDSee Video Converter window lets you know how many operations your CPU is currently juggling. This will help you decide whether it has the resources for converting videos at the moment, and will allow you to prioritize as you choose.

Лиценз: Trial

Download: ACDSee Video Converter Pro 5.0.0.119

0/5 (0 Reviews)