Portable Google Chrome 77.0.3865.75 Final download – интернет браузър

0
1132
Google Chrome

Създаден през 2008 година Portable Google Chrome комбинира изчистен дизайн и изтънчена технология, за да създаде бърз, удобен и сигурен браузър.

Portable Google Chrome 77.0.3865.75 Final download - интернет браузър 1

Тази версия е portable, което означава, че тя не се нуждае от инсталиране, както другите програми, а може да бъде просто разархивирана и стартирана. Браузърът има и версия с нормален инсталатор Google Chrome installer.

Постоянното и бързо разработване на Google Chrome осигурява конкурирането му с останалите браузъри на пазара. Наличен е за Linux, Mac OS X, Android и Windows.

Скоростта е може би сферата, в която разработчиците влагат най-голям ресурс и средства. Google Chrome се стартира много бързо, посредством предварително стартиран процес. Всъщност той е винаги зареден, което помага за впечатлението за бързото му стартиране. Обработката на различни приложения става много бързо, благодарение на мощния JavaScript engine, а отварянето на страници се поема от WebKit оупън сорс rendering engine.

Външният вид е опростен и изчистен. Той не се е променил почти никак от 2008 година досега. Google са се фокусирали върху идеята да премахват излишните опции и заетото място от туулбарове, за да осигурят повече място за самото съдържимо, което се зарежда в браузъра.

Portable Google Chrome

 

Google Chrome позволява и инкогнито режим на сърфиране, който е еквивалентен на Private browsing при Mozilla Firefox. В този режим не се записва история и се изтриват проследяващите куукита при затваряне на браузъра.

Опцията Sandboxing не позволява на различни типове зловреден софтуер да се инсталира автоматично, като по този начин предпазва вашата операционна система от зарази. Също така има вградена технология Safe Browsing, която ви предпазва от malware и phishing и ви предупреждава, ако попаднете на подобен сайт. Редовните автоматични ъпдейти осигуряват модулите отговарящи за сигурността да са винаги последна версия и да са ефективни.

Прочетете още:  Portable Pale Moon 28.9.3 Final download - интернет браузър

Браузърът поддържа разнообразие от плъгини, теми и приложения от Google Chrome Store, за да можете да го направите уникален за вас, да подобрите скоростта на използване, продуктивността, сигурността и много други.

Лиценз: Безплатен

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
 • Disable the response to mDNS name generator queries. by Qingsi Wang
 • Revert „Serialize SharedQuadState::is_fast_rounded_corner.“ by kylechar
 • Revert „viz: Don’t promote quads with rounded corners to overlays.“ by kylechar
 • [Merge to M-77] Desks: Exclude its shortcuts from the KSH if the feature is disabled by Ahmed Fakhry
 • Add hardcoded denylist for DeferAllScript lite page by Tarun Bansal
 • viz: Don’t promote quads with rounded corners to overlays. by Khushal
 • Fix unexpected tap tracking duration delay. by Stephane Zermatten
 • M77: printing: Do no render obscured headers/footers. by Lei Zhang
 • Fixing accessibility_unittests test build by Kurt Catti-Schmidt
 • Validate the URL parameter in DOM distiller viewer by Wei-Yin Chen (陳威尹)
  [collapse]

Download: Portable Google Chrome 77.0.3865.75 Final Windows x86

Download: Portable Google Chrome 77.0.3865.75 Final Windows x64

0/5 (0 Reviews)