Portable Opera browser 65.0.3467.69 Final download

0
885
Бразърът Opera вече предлага безплатен VPN и при Android

Portable Opera е портъбъл версията на интернет браузъра Opera и не се нуждае от инсталация.

Portable Opera browser 65.0.3467.69 Final download 1

По този начин може да е винаги с вас, като я носите на външен носител и да я стартирате на всяка една машина, без да оставяте следи в регистрите на операционната система.

Опера е бърз и стабилен браузър, който не спечели дългогодишната битка с конкуренцията, но е винаги някъде там, в първите четири или пет позиции. Разполага с вграден BitTorrent клиент и вграден IRC чат. Солиден и бърз, той се предлага за Java, Android, Linux, Mac OS X и Windows.

Много хора са се сблъскали за пръв път с Opera при мобилните телефони. Opera Mini, техният браузър за java мобилни телефони, дълги години беше сред водещите приложения и е познат със своята бързина и спестяване на трафик. След това излезе и специална версия за смартфони.

Portable Opera

Десктоп версията може да използва най-различни добавки (extensions) и същата стабилност и бързина, като на мобилната версия. Опцията за пестене на трафик я има и тук, при десктоп версията. JavaScript функционалността позволява да се използва преправен от потребителя код при отваряне на страници в интернет точно както при GreaseMonkey и Firefox.

Opera е известен със своето стриктно спазване на всички web стандарти, както никой друг браузър на пазара. Преведен е на над 60 езика официално.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • DNA-82647 Tab icons mixed after Tab closing
  • DNA-82919 Update wrapper to skip package types when creating repo
  • DNA-82967 [Mac] Opera crashes on dragging the SSL icon on the URL Bar
  • [collapse]
Прочетете още:  X-Firefox 50.1.0 Rev 8 download интернет браузър

Лиценз: Безплатен

Download: Portable Opera browser 65.0.3467.69 Final

5/5 (1 Review)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за