Wise Auto Shutdown 1.76.95 Final download

0
977
Wise Auto Shutdown 1.73.91 Final download

Wise Auto Shutdown е софтуер, който ви позволява да гасите, рестартирате, логаутнете или хибернирате компютъра си в определено време и дата, по възможно най-лесен начин.

Wise Auto Shutdown 1.76.95 Final download 1

Wise Auto Shutdown е интуитивен софтуер за Windows, с който ще може да се справи всеки един начинаещ потребител. Процесите, които можете да управлявате са рестарт, изключване, отписване (logoff), гасене, хибернация и заспиване.

Инсталацията преминава лесно и безпроблемно и не се нуждае от вниманието на потребителя, защото не се инсталират допълнителни нежелани програми. В основния прозорец се намира всичко, което ви е необходимо за работа с програмата. Пред вас са опциите за гасене, рестарт, логоф, заспиване.

Възможните варианти за насрочване на желано действие от изброените, са ежедневно в определен час, на точно определена дата и час или след определено време, примерно след един час. Всяка една задача може да се стартира с простото натискане на само един бутон.

Две главни опции трябва да бъдат конфигурирани в Wise Auto Shutdown, за да можете да използвате програмата пълноценно и според вашите желания. Първо, трябва да изберете функцията, която искате да управлявате от гореизброените рестарт, изключване, логоф, гасене, хибернация и заспиване. Второ, трябва да настроите насрочващата функция, за това кога искате да се извърши дадена операция.

Wise Auto Shutdown

 

Възможностите са няколко – при неактивен след определено от вас време компютър, системата може да се гаси, рестартира, хибернира и пр. На същия принцип може да се настрои в определена дата и час, с повтаряем характер или еднократно и дори с обратен брояч. За улеснение програмата предоставя календар.

Wise Auto Shutdown предлага и опция да ви извести пет минути преди да предприеме действие, за да ви предупреди, ако сте забравили и да запазите вашата работа, за да не я загубите. Като единствен минус на програмата може да се посочи, че не могат да се създадат различни профили за различни задачи по различно време.

Прочетете още:  Futuremark 3DMark 2.10.6797 Final download - тест компютър, видео карта

Като цяло Wise Auto Shutdown е софтуер, който върши много добре работата, за която е създаден, изразходва много малко компютърен ресурс и не предизвиква проблеми по операционната система като забивания и замръзвания. Много удобен и добре работещ софтуерен продукт за потребители, които искат насрочване на опциите по захранването.

Промени спрямо миналата версия:

  • Fixed some issues from the users’ feedback.
  • Updated various translations.
  • GUI and usability improvements.

Лиценз: Безплатен

Download: Wise Auto Shutdown 1.76.95 Final

5/5 (1 Review)