Avira Phantom VPN 2.23.1.32633 Final download – VPN, proxy, скриване на IP адрес

0
1060
Avira Phantom VPN 2.23.1.32633 Final download - VPN

Осигурете си сигурна и защитена връзка с Avira Phantom VPN, който може да скрие вашето IP, да скрие вашата активност, посетени сайтове, местоположение.

Avira Phantom VPN 2.23.1.32633 Final download - VPN, proxy, скриване на IP адрес 1

В днешни дни най-лесният начин за придобиване на анонимност в интернет е чрез използването на VPN услуги.

Този тип услуги скриват местоположението на потребителя, неговата активност, IP адрес, посетени сайтове, пречат на проследяването и позволяват да бъдат прескочени някои гео-базирани забрани. Полезни са и при случаи, когато потребителите имат бан от някой сайт или интернет форум.

Известната компания за антивирусна защита Avira също предлага такъв инструмент, който е направен с идеята да бъде използван лесно от всякакъв тип потребители.

Инструментът се инсталира много лесно, като изисква минимална интеракция. Avira Phantom VPN идва с много семпъл интерфейс, с който всеки един потребител би могъл да се справи безпроблемно още при първата си среща с продукта. Предлага се за Windows, Android, Mac OSX и iPhone/iPad.

Avira Phantom VPN

 

Още със стартирането на Avira Phantom VPN потребителят може да се възползва от сигурната връзка с натискането на един бутон. В основния прозорец се дава информацияза това дали в момента услугата е активна, коя локация е избрана и какво количество трансфер е осъществен до момента.

Потребителят може да избира между няколко държави, от които ще се инициализира в мрежата. Някои от предлаганите държави са Великобритания, Съединени американски щати, Германия, Канада, Швейцария, Чехия, Испания, Франция, Япония, Италия и още много други.

При избирането, на която и да е държава, за всички проследяващи процеси ще изглежда, че потребителят се намира в нея. За защита се използва 256-битово криптиране от край до край, за да е на 100% сигурно, че никой няма да може да пробие връзката.

Прочетете още:  Deluge torrent client 1.3.15 download - торент клиент

Допълнително може да се настрои програмата да се стартира с оперционната система, да се настрои дали да се изпращат диагностични данни за работата на програмата, а в платената версия може да се осигури защитена връзка дори и при незащитени безжични мрежи. Свободната версия е ограничена до 500MB трансфер.

С Avira Phantom VPN всеки един потребител, независимо дали е начинаещ или напреднал, може да осигури своята абсолютна анонимност в интернет. Програмата работи безпроблемно и не натоварва излишно компютъра.

Лиценз: Demo

Download: Avira Phantom VPN 2.23.1.32633 Final Windows

Download: Avira Phantom VPN Android

Download: Avira Phantom VPN 2.23.1.32633 Final Mac OS X

Download: Avira Phantom VPN iPhone / iPad

0/5 (0 Reviews)