Portable Tixati torrent client 2.66 Final download – торент клиент

0
901
Tixati torrent client 2.61 Final download - торент клиент

Portable Tixati е мощен, лесен и гъвкав торент клиент, който използва биторент протокола за лесно споделяне на файлове чрез P2P.

Portable Tixati torrent client 2.66 Final download - торент клиент 1

Неговите безкрайни опции и висока настройваемост го правят все по-популярен сред потребителите. Предлага се за Linux и Windows.

Интерфейсът е изчистен и лесен за използване, така че дори и начинаещите потребители да могат да се справят лесно с програмата. В същото време предлага и много възможности за по-напреднали потребители или такива, които имат по-високи изисквания.

Следене на трафика, налагане на лимит на ъплоуд и даунлоуд, възможност за къстъмизация на визуалната част по множество начини, магнитно сваляне, пренареждане на задачите по име, по скорост или дори ръчно, промяна на изгледа на бутоните, криптиране на трафика, bandwidth throttling, са само една малка част от възможностите на Tixati.

Portable е версия на софтуер, която не се нуждае от инсталация, както и тази версия на Tixati. Това е особено полезно, когато искате да е винаги с вас на флашка или друг носител. Плюс това не оставя никакви следи в операционната система, където е стартиран.

Програмата идва с пълна DHD поддръжка (distributed hash table), която е имплементирана за PEX торенти без тракъри, като ви дава възможност да наблюдавате входящите и изходящите пакети, трансферите в реално време и преглед на node tables. Потребителят също така може да настрои слотовете за ъплоуд и даунлоуд, да посочи временна папка докато се свалят задачите, както и след като се свали къде да отиде, да настрои систем трей нотификациите, както и прокси сървър настройки, RSS поддръжка, шел интеграция и много, много други.

Portable Tixati

 

Прочетете още:  PortScan & Stuff 1.59 download

Изключително полезна функция на Portable Tixati е възможността за създаване на бекъп на настройките и на задачите само с два клика на мишката. Така потребителят никога няма да изгуби своите настройки, които така дълго е разучавал и настройвал.

Tixati е много лек торент клиент, който с феноменалните си възможности за настройка, го прави високо препоръчван, както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Линк към версията на Tixati със стандартен инсталатор Tixati torrent client installer.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

 

  • New find function when browsing users
  • Fixed problems with automatic bandwidth limiter having too low a gate limit
  • Auto-limiter now uses longer average to control gate limit reduction
  • Fixed problem with download slot auto-management that was preventing automatic slot increases
  • Improved RSS/Atom feed compatibility, now supports items with multiple enclosure links
  • Program startup sequencing has been refined so ports, auto-limiter, SLRD, and LPD standby until loading fully complete
  • Better synchronization of some bandwidth charts

[collapse]

 

Лиценз: Безплатен

Download: Portable Tixati torrent client 2.66 Final

5/5 (1 Review)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за