LogMeIn Pro 4.1.10864 download

0
972
LogMeIn Pro 4.1.10864 download

LogMeIn Pro е удобна програма за потребители, които искат да достъпят отдалечено своите компютри.

LogMeIn Pro 4.1.10864 download 1

Приложението дава възможност да достъпите отдалечено компютър и да работите на него през всеки един интернет браузър като Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera и други. Програмата е налична за Windows, Linux и Mac OS X.

Можете да вършите всякакъв тип работа – да почистите от вируси, да отваряте файлове, ежедневни задачи и то така, все едно сте си пред компютъра вкъщи. Също така има възможност да достъпите машината и през мобилен телефон.

Когато за пръв път използвате приложението ще се наложи да се логнете във вашия акаунт и да направите настройките по връзката, следвайки стъпките, през които ще ви води съветник (wizard). Основният екран ви дава насоки и детайлна информация как да достъпите компютъра на най-различни устройства.

LogMeIn Pro

 

Докато връзката с отдалечената машина е активна, потребителят лесно може да види колко потребители вземат участие в нея. Ако реши, че има неоторизиран достъп от трети лица, той лесно може да елиминира връзката и да смени паролата. Още повече, че могат да се блокират определени IP-та и да се използват IP маски.

Допълнителни настройки като премахване на тапета (wallpaper) на отдалечената машина и разрешаване на видео ускорение могат да подобрят достъпа значително. Програмата може да използва и Wake-on-LAN, за да включи компютъра ви, когато ви е необходимо.

LogMeIn Pro е лесна за използване и не изисква познания за отдалечени десктоп връзки. Ако искате добре работещо решение за отдалечен достъп, то LogMeIn Pro е вашият избор.

Промени спрямо миналата версия:
Fixed an issue that caused the display to fail when taking remote control of a host using a lower color quality setting.

Лиценз: Trial

Прочетете още:  TeamSpeak Client 3.2.5 Final download - гласов чат

Download: LogMeIn Pro 4.1.10864 Windows

Download: LogMeIn Pro 4.1.10864 Mac OS X

Download: LogMeIn Pro Beta Linux

0/5 (0 Reviews)