Java Runtime Environment 8 Update 201 Final download

0
973

Java Runtime Environment предоставя необходимите библиотеки, Java Virtual Machine и други компоненти, за да осигури подходяща среда за приложенията, които са написани на Java и съответно те да могат да се стартират и да работят коректно.

Java Runtime Environment 8 Update 201 Final download 1

Java е технология, която се използва на всички главни операционни системи като Linux, Windows и MAC. При някои операционни системи Java идва предварително инсталирана, така че може да се наложи просто да ъпдейтнете до нова версия, докато на други, примерно Windows, ще ви се наложи да се сдобиете със софтуера от трети страни.

Този софтуер е важна част за всеки един компютър. Тя дава възможността един продукт, който е създаден за една операционна система, да се стартира и работи без абсолютно никакви проблеми и на друга операционна система. Така, приложение написано за Linux, може да се стартира на Windows или пък MAC OS X и обратното.

Java Runtime Environment

Чрез Java могат да се разработват практически всякакви приложения – от уеб-базирани, до игри. Милиони компютри и мобилни устройства я използват, заедно с навигации, блу-рей плейъри, уебкамери, принтери и още много. За повечето потребители този софтуер предоставя всичко необходимо, без те да мислят и да се занимават с това.

Предвидено е софтуерът да се предлага от разработчиците заедно с техния Java продукт. По този начин се осигурява това, че потребителят ще може да използва техния продукт, който е основан на Java.

Промени спрямо миналата версия:
https://www.oracle.com/technetwork/java/javase/documentation/8u-relnotes-2225394.html

Лиценз: Безплатен

Download: Java Runtime Environment 8 Update 201 Windows online x64

Download: Java Runtime Environment 8 Update 201 Windows offline x64

Download: Java Runtime Environment 8 Update 201 Mac OS X x64

Прочетете още:  Adobe ColdFusion 2016.0.05.303689 download

Download: Java Runtime Environment 8 Update 201 Linux

Download: Java Runtime Environment 8 Update 201 Linux x64

Download: Java Runtime Environment 8 Update 201 Linux .rpm

Download: Java Runtime Environment 8 Update 201 Linux .rpm x64

Download: Java Runtime Environment 8 Update 201 Solaris SPARC

0/5 (0 Reviews)