Изтекоха снимки на iPhone XI. Показват грозна тройна камера на гърба

0
80
Изтекоха снимки на iPhone XI. Показват грозна тройна камера на гърба

С настъпването на 2019-а година започнаха и спекулациите около следващите модели на iPhone, които компанията Apple ще предостави на потребителите. Първото изтичане на снимков материал относно модела iPhone XI вече е факт и показва тройна грозна камера на гърба на устройството.

Според информацията, изнесена от Digit, че някой от бъдещите iPhone модели ще има тройна камера, която ще е поместена в квадратен модул, в който има и LED светкавица и микрофон. Квадратният модул може да бъде видян на снимките в горния ляв ъгъл.

Информацията сочи още, че от Apple възнамеряват да изкарат три нови модела, които ще се явят наследници на досегашните iPhone XR, iPhone XS и iPhone XS Max. Засега обаче не е ясно кой от трите модела ще се възползва от трите камери.

Въпреки грозния дизайн на камерите, може би iPhone ентусиастите ще бъдат доволни от новото начинание. Говори се, че камерите най-вероятно ще имат функцията Time Of Flight, благодарение на която ще се заснемат 3D изображения както при OPPO R17 Pro, при който се използва лазерна технология за създаването на 3D изображението.

Изтекоха снимки на iPhone XI. Показват грозна тройна камера на гърба 3

Разбира се, новите модели на iPhone са все още в доста ранен етап на разработка и дори изтеклите изображения да са достоверни, е напълно възможно за в бъдеще дизайнът да претърпи коренни промени.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Ubuntu 18.10 "Cosmic Cuttlefish" Final Beta е налична за тестване