Windows 10 Version 2004 може да достигне RTM на 17-и декември

0
218
Windows 10

Нова информация сочи, че Windows 10 Version 2004 може да достигне RTM още на 17-и декември 2019-а година.

Windows 10 20H1 или както беше обявен с официалното си име Windows 10 Version 2004, е вече във финален стадий на разработка, като разработчиците от Майкрософт се фокусират главно върху отстраняване на проблеми. Сега нова информация сочи, че изданието може да достигне RTM фаза още следващия месец.

Както повечето потребители знаят, от Майкрософт имат цикъл на издаване на два големи (feature) ъпдейта на година. Самите имена на изданията също показват кога ще излязат те. В случая Windows 10 20H1, както сочи и името му, трябва да се появи за крайните потребители през първата половина на 2020-а година, като се финализира през март или април и се изпраща към крайните потребители месец по-късно.

Сега обаче този подход се променя и се предполага, че Windows 10 20H1 ще бъде готов за спускане към производители още на 17-и декември тази година, синхронизирайки го с календара на Azure, твърдят от сайта deskmodder.de. От немсикя сайт твърдят, че Windows 10 Version 2004 ще достигне RTM фазата преди Коледа на 17-и декември.

Засега от Майкрософт не коментират случая и както винаги не издават допълнителна информация относно новото издание и най-вероятно това ще продължи и през идните седмици. Към момента дори не са обявени и датите за излизане на Windows 10 20H1.

Предвид малкото време, което остава до края на годината и предстоящите празници, от Майкрософт няма да разполагат с цялото необходимо време за тестване и изчистване на проблеми, за да предоставят безпроблемно издание. Това навежда на мисълта, че информацията, изнесена от deskmodder.de е малко вероятна.

Прочетете още:  Майкрософт ще осигури Windows 7 поддръжка за някои потребители
5/5 (1 Review)