RemixOS Singularity възнамерява да бие Windows 10 на негова земя

0
24
RemixOS Singularity възнамерява да бие Windows 10 на негова земя


От екипа на RemixOS Singularity са готови за битката с големите играчи и ще ударят в сърцето на Windows 10 – Continuum.

Remix Singularity е операционна система за мобилни телефони, която използва за своя основа Android и носи със себе си таск бар, подобен на този в Windows, старт меню и поддръжка за мишка, както и поддръжка за множество прозорци.

Също както при Ubuntu Convergence и Windows Continuum, Remix Singularity предлага размиване на границите между мобилно устройство и настолен компютър само с включването на телефона в монитор.

Плановете са операционната система да остане колкото се може по-близо до базовия Android, но при включване към монитор да се развихря и да показва своите десктоп възможности.

Първите устройства, към които са се устремили разработчиците са Nexus 5X и Nexus 6P, които се флашват много лесно и поради тази причина са много известни сред потребителите, които обичат да модифицират телефоните си.

Успоредно на софтуера компанията предлага и своя серия таблети и мини компютри, 4K streaming box, както и обновен Remix Tablet, който също се разработва в момента.

Засега няма точна дата за излизането на Remix Singularity, но с този анонс разработчиците ясно очертават намеренията си. Вижте Remix Singularity в действие в следното видео:

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Въпреки всички кръпки Windows Defender е все още уязвим