Точната дата за излизането на Windows 10 Creators Update (Redstone 2) е 11 април 2017 година

0
36
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Днес стана ясна датата на дългоочаквания голям ъпдейт за Windows 10 Creators Update. От Майкрософт работят усилено по финализирането на ъпдейта, което трябва да стане през този месец, а след това ще е наличен за всички на 11-ти април.

Информацията от днес сочи, че е твърде вероятно Windows 10 Creators Update да излезе на 11-ти април, като можем да се надяваме, че това ще се отнася и за Windows 10 Mobile.

Повече информация не е изнесена, защото Creators Update е все още в разработка и нещата могат да се променят за часове.

Също така източникът сочи, че пускането финалната версия на новата операционна система към потребителите от Insider програмата е планирано за следващата седмица и тези потребители ще я получат първи, точно както се случи и с Anniversary Update през 2016.

Това, разбира се, ще важи, ако не изникнат някои непредвидени обстоятелства или сериозни бъгове, които ще трябва да се закърпят, което може да доведе до известно забавяне и просрочване на крайния срок.

Въпреки това се потвърждава информацията, че излизането на новия голям ъпдейт ще е готов до седмици и крайните потребители ще получат Creators Update през април.

В същото време от Майкрософт вече започнаха работа по Windows 10 Redstone 3, който още няма официално име и засега се използва работното Second Update. Различни източници очакват Second Update да е наличен през октомври или ноември месец тази година.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Внимание: Опасна приставка за Firefox копае криптовалута на ваш гръб