Windows 10 Spring Creators Update най-вероятно излиза на 10-и април 2018-а година

0
899

Според WindowsCentral цикълът на разработка на Redstone 4 приключи и сега изданието Windows 10 Redstone 4 build 17133 вече е RTM. Засега обаче това издание не е налично за потребителите от Insider програмата, въпреки че беше финализирано в петък. Тази седмица се очаква то да бъде пуснато първо на потребителите от бързия кръг, а след това и в бавния и Release Preview кръговете.

Все още няма официално публикувана дата за излизането на Windows 10 Spring Creators Update, но от Windows Central споменават като вероятна дата 10-и април 2018-а година. След като това издание излезе, от Майкрософт ще се фокусират изцяло върху разработването на Redstone 5, който се очаква да бъде наличен за потребителите през октомври тази година. Изданието в разработка на Redstone 5 засега се предлага само в кръга Skip Ahead.

Ако датата 10-и април бъде спазена за Windows 10 Spring Creators Update, някои потребители ще го получат веднага в Windows Update, а други след месеци. Причинита за това е, че новите големи ъпдейти се спускат поетапно от Майкрософт към потребителите, за да е сигурно, че всички устройства са съвместими с него. Първи ще го получат машините, които е потвърдено, че нямат проблеми със съвместимостта.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе GNOME 3.31.3 с някои важни промени